Nyhet: Du kan nå følge bloggere i Nouw-appen uten å ha blogg selv!

Nyhet: Du kan nå følge bloggere i Nouw-appen uten å ha blogg selv!

Har du mange lesere som ikke selv blogger på Nouw? Null problem - vi har nå utvidet Nouw-appen med et "følg bloggere-modus". Det betyr at du kan logge deg inn og følge bloggere, uten å ha blogg selv. Det er nå utrolig enkelt å holde seg oppdatert på sine favorittbloggere - alt via en app! Blogging tips - 7

Du har kanskje fått med deg at vi feiret noe spennende i går? Hashtaggen #FollowMeNouw holdt seg oppdatert når vi feiret samtidig i Oslo, Helsinki, København, Gøteborg og Stockholm. Og hva feiret vi? Lanseringen av utvidelsen til våres populære Nouw-app!

Fra nå av, har vi to forskjellige versjoner i appen; en for dere som har blogg, og en for dere som bare vil følge med på deres favorittbloggere uten å ha blogg selv.


Hvordan komme i gang med Nouw-appen uten å selv ha blogg

1. Last ned Nouw-appen fra App store eller Google Play.

2. Klikk på alternativer "...bare følg bloggere" når du oppretter en bruker, og du vil bli tatt rett til den nye versjonen i appen.

3. Når du logger inn kommer du rett til nyhets-feeden. Der vil du få forslag til bloggere som du kan følge, men du kan også søke etter dine favoritt bloggere både innad og utenfor Nouw.

4. Menyen i den nye versjonen har en funksjon som gjør at du kan følge og like eller kommentere med dine Nouw-favoritter. Du kan blant annet bli varslet når en av dine favoritter har publisert en ny post, eller dersom noen har svart på dine kommentarer. Du kan også sende direktemeldinger til andre brukere eller bloggere. Dersom du ønsker å aktivere den andre versjonen av appen, og opprette en blogg - er det eneste du må gjøre å trykke på "Opprett en blogg". Den andre versjonen av appen vil da aktivere seg med en gang. Og så enkelt er det!

7 fordeler når du følger via Nouw-appen

1. Du vil bli tatt rett fra nyhets-feeden til blogginnlegget, uten at du trenger å se RSS-versjonen av innlegget først. Ditt besøk vil da telle som en leser i bloggeren sin statistikk - noe som er veldig hjelpsomt for bloggeren!

2. Du kan følge bloggere både innad og utenfor Nouw.

3. Du kan velge å aktiverte push-notifikasjoner, slik at du blir varsel når dine favorittbloggere publiserer et nytt innlegg. På denne måten går du aldri glipp av et innlegg!

4. Du kan kommentere og kommunisere med andre direkte via appen, uten at du trenger å fylle inn informasjonen din hver gang.

5. Du blir varslet når noen svarer på dine kommentarer - ikke noe behov for å få varsel på e-post lenger!

6. Med noen få klikk kan du opprette din egen blogg og aktivere blogg-versjonen av appen.

7. Appen er selvsagt helt gratis!


Source error

Her ser dere et eksempel på hvordan det ser ut når du blir varslet om nytt innlegg, fint ikke sant?


Omslagsbilde: @eddam


Writer
Redaktionen