Nyhed: Nu bliver premium indlæg eksponeret mere end nogensinde før

Har du et premium medlemskab? Nice! Det betyder, at du har en hel masse fordele på platformen, blandt andet at dine indlæg bliver eksponeret mere end normalt. Blogging tips -

Nu bliver dine indlæg eksponeret mere end nogensinde før

Som bruger med premium medlemskab på Nouw får dine indlæg ekstra eksponering på hjemmesiden. Dine indlæg vises på Nouw startsiden, i topmenuen for brugere der er logget ind, i blogpost feedet, og også under alle brugernes nyhedsfeed. Og fra i dag vil dine nye indlæg blive vist endnu mere!

Nu kan du se de fire seneste blogposts fra premium brugere via en pop op, der vises lige efter at du har udgivet et nyt indlæg via computer. Dit seneste indlæg vil derfor få mere eksponering, og du har også en god chance for at finde nogle helt nye bloggere at følge - det er en win-win. Når du er klar - klik bare på button "Gå til indlæg", og du vil blive taget direkte til dit nyligt offentliggjorte blogindlæg, som altid.

Sådan ser det ud, efter du har offentliggjort et nyt indlæg!

Sådan tilføjer du eksponering til dine indlæg og bliver et premium medlem!

Hvis du ønsker at få et premium medlemskab hos Nouw, kan du gøre det på forskellige måder - alle muligheder har naturligvis samme fordele. Du kan vælge at tilmelde dig et premiummedlemskab fra alt fra en måned til et år - eller blot vælge et abonnoment, der fornyer dit medlemskab hver måned. Under dit blognavn / Premium på din Nouw-konto kan du læse mere om dine muligheder og hvilke fordele, som premium medlemskabet giver dig.

Skribent
Redaktionen