Ny uppdatering för iOS-appen

Ny uppdatering för iOS-appen

Med vår kommer fotovänligt väder, mys på uteserveringar och en perfekt tid att blogga på språng. Nu släpper vi en ny uppdatering av Nouw-appen för iPhone & iPad. Vi går igenom de nya funktionerna! Blogging tips - 33

Här är de nya funktionerna som finns i den nya versionen:

Ny design på menyn
Menyn har fått en ny, fräsch design. Ett utseende som du kommer att känna igen i kommande uppdateringar på sajten. *hint hint*

Nu översatt till 10 olika språk
Nu finns appen tillgänglig till alla de tio språk som redan finns tillgängliga på sajten. Engelska, svenska, norska, danska, finska, polska, franska, italienska, spanska och tyska.

Snabbare gränssnitt & buggfixar
Med de nya uppdateringarna kommer appen att fungera både smidigare och snabbare. Vi har även sett till att fixa de buggar som upptäckts i den tidigare versionen.

Växla till annat konto

Stöd för online-bilder (bilder redan uppladdade på Nouw)
I appen kan du nu komma åt bilder du sedan innan laddat upp till ditt konto.

Var inloggad på flera konton samtidigt
Har du mer än ett konto på Nouw kan du nu smidigt och enkelt vara inloggad på flera konton samtidigt. Du kan enkelt växla mellan dina konton utan att behöva logga in och ut.

Blogga med "Live Photos" (iPhone 6s och senare)
Sist, men absolut inte minst, kommer en nyhet som vi har varit exalterade över att släppa länge! Nu stödjer Nouw *Live Photos" vilket betyder att du kan du lada upp "Live Photos" direkt från mobilen till din blogg.

Ett Live Photo från vårt event i Polen - håll nere musknappen (eller fingret på smartphone) för att spela upp bilden


Writer
Redaktionen