Ny headertyp, Snapchat och topplista

Ny headertyp, Snapchat och topplista

Idag släpper vi flera nya funktioner på Nouw - ny animerad headertyp, fullbreddsheader, ny enklare designeditor, snapchat för följer-modulen och en topplista för Instagram Other -

Ny headertyp
Nu finns den nya modulen "animerad header" som några av våra toppbloggare fått testa i förväg. Här kan du enkelt lägga in upp till 3 bilder som headerbild och låta dem växla mellan varandra. Texten på headern skriver du enklast direkt i editorn med något av alla våra färdiga typsnitt.

Förändringar på design-editorn

Istället för att klicka på modulens redigera-knapp räcker det numera att klicka vart som helst på en modul för att designa den. Knapparna öppnas inte längre i ett nytt fönster utan visas i verktygsfältet under modul-listan. Detta för att man enklare skall se resultatet av designförändringarna utan att en ruta skall ligga i vägen.Det finns numera också ett val där du kan ange att din header skall gå kant-till-kant på bloggen istället för att ligga i mitten av skärmen. Klicka bara på knappen "full bredd".

Snapchat

Nu finns även snapchat att lägga till i följ-modulen. För att lägga in ditt snapchat-smeknamn klicka på kugghjulet på modulen och fyll i "snapchat:dittsmeknamn" i formuläret.

Nya topplistor

På bloggtopplistan finns numera även en flik för att visa Instagram-topplistan. Du kan välja att visa per land och/eller per kategori. För att synas här måste du ha med instagram-modulen i din blogg. 
Writer
Redaktionen