#NouwTeamMeetup i Stockholm

Tidligere på ugen var alle Nouw-kollegaer samlet fra kontoerne i Danmark, Norge, Sverige og Polen i den svenske hovedstad. Vi diskuterede fremtiden, nye idéer, design og indhold. Læs med og kom med bagom kulisserne! Lifestyle - 2

Mange spændende ting ligger præcis rundt om hjørnet, og det er mange af de nyheder, som vi diskuterede under vores content meet-up i Stockholm denne uge. Vi snakkede blandt andet om, hvordan vi kan udvikle siden og hvordan vi kan blive endnu bedre i fremtiden. Konferensen blev noget helt specielt, da vi havde samlet alle vores motiverede kollegaer i et og samme rum. Vi diskuterede, udvekslede idéer og inspirerede hinanden - hvilket resulterede I, at vi alle fik et boost af nyt energi.

Vi på Nouw stræber altid efter at udvikle os og vi arbejder hårdt på at gøre anvendelsesoplevelsen så god som muligt for jer bloggere. Inden længe kommer vi til at præsentere en del nyheder her på siden, og vi er utroligt spændte på snart at kunne fortælle jer om det. Vi håber og tror på, at I kommer til at kunne lide det, ligeså meget som vi gør!

Her kan I følge med fra vores konference dag:

Jonas, medlem af Nouws bestyrrelse og @tessb , som er ansvarlig for det norske og finske marked.

Her skal Nouws chefredaktør @joannafingal & internationale blog manager @elinskoglund til at snakke om fremtidige events.

Vi snakkede desuden om vores utroligt vellykkede lanceringsevent i Polen.

Hele Nouw teamet samlet på et og samme billede!

Intet gruppebillede uden et fjollebillede!

Nouws danske Country Manager @annelinneaholm , Nouws norske redaktør @karolinesmadal & Nouws danske redaktør @jennifergeertsen

Writer
Redaktionen