Nouws nye design er her endelig!

Den helt nye og ventede version af Nouw er her endelig. I dag præsenterer vi et websted, der er både bedre og har et mere moderne udseende end nogensinde før! Blogging tips - 2

I dag er D-dagen, og vi kan med stolthed præsentere den bedste og mest moderne version af Nouw end nogensinde før. Selvfølgelig har vi været meget begejstrede for alt dette og kunne ikke holde denne store nyhed for os selv så længe, så for et par måneder tilbage gav vi jer et eksempel på, hvad vi havde gang i, og jeres respons var virkelig fantastisk - Tak! Vi håber, at den nye version af webstedet er alt, hvad du ønskede, og så lidt mere. På Nouw søger vi altid at være et skridt foran, især når det gælder brugervenlighed og design. Dine ønsker og feedback er ting, vi altid tager i betragtning i alt, hvad vi gør, så vi kan give dig det bedste bloggingværktøj som muligt. Et bloggingværktøj du kan lide og som er nemt og praktisk at bruge.

Højdepunkterne i den nye version:

- En ny og forbedret statistikside - her kan du læse den komplette vejledning til den nye statistikside.

- En endnu mere moderne deisgn editor

- Et forbedret bloggingværktøj, der gør det muligt at skabe professionelle blogposts på ingen tid


Den nye startside

Nyheds feed

Nyt blogindlæg

Design værktøj

Vi ønsker at høre dine tanker! Hvis du opsummerer noget, der ikke virker som det skal, noget der stadig ikke er klart eller bare vil give os nogle tilbagemeldinger om ting, vi kan gøre bedre - så send os en e-mail på info@nouw.com. Beskriv venligst dit problem, spørgsmål eller ideer til forbedring, så godt du kan. Og glem ikke at skrive navnet på din blog, så vi ved, hvor vi finder dig.

Er du spændt på at skabe et godt blogindhold til efteråret? Det er vi sikre på!


Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har flere spørgsmål eller noget ikke er helt tydeligt, så skriv endelig til os på: info@nouw.com.
Glem ikke at skrive navnet på din blog i e-mailen, så vi ved hvem du er.


Skribent
Redaktionen