Nouws nya träningsprofil, Linn Löwes

Nouws nya träningsprofil, Linn Löwes

Hon har nästan 230 000 följare på instagram, driver en stor blogg och inspirerar dagligen sina läsare med träningsmotivation. Välkommen hit Linn! Fitness & health -


Hej Linn, du är vårt senaste tillskott bland våra bloggare, vem är du?
– Hej! Jag är en dalkulla på 27 år som älskar träning, hälsa & mina hundar! :)

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
– Om enkel, bra träning för alla & kost givetvis! :) Lite tips o trix med en touch av privata ämnen.

Vad kommer vi absolut inte att få läsa om?
– Hmm, oj svårt! Man ska aldrig säga aldrig men i min blogg hittar ni inget om ohälsosamma dieter & hetsbantning. Jag vill hitta en balans där träning blir en del av vår vardag, istället för ett tvång. Träning & kost måste få vara något roligt!

Vilken är din egen favorit-träningsform?
– Styrketräning!

Vad är ditt bästa kom-igång-med-träningen-tips?
– Att sluta se det som ett måste. Träning som sker "bara för att" blir sällan bra eller hållbar i längden. Det finns så otroligt många olika träningsformer idag så jag kan nästan lova att det finns något för alla! Dans, löpning, styrketräning, crossfit, simning, spinning - you name it. Det är bara att börja testa så ser man snart vad som faller en i smaken :)

Och bästa tips till att hålla motivationen uppe?
– Lite samma sak som ovan. Se till att träna något man tycker är roligt! Sätt små realistiska mål och följ upp. Resultat är den bästa motivationen men man måste förstå att det inte händer några mirakel över en natt.

Vad inspirerar dig?
– Just nu? Mig själv. Om man får säga så utan att låta egoistisk. Haha :) Efter att jag tog mig igenom en svår sjukdomstid har jag kommit tillbaka snabbare än någonsin. Jag är så imponerad över människokroppen - vi alla är så mycket starkare än vad vi tror! Min pojkvän inspirerar mig också väldigt mycket. Det var han som fick mig att börja älska träningen. Jag imponeras & inspireras över hur man kan bolla ett heltidsjobb med strikt träning, kost, hundar & studier. Han är grym!

Läser du själv några bloggar? Vilka isåfall?
– Jag är faktiskt dålig på det! Haha.. när jag var sjuk följde jag en del cancerdrabbade bloggar men oftast får det mig att må dåligt & falla tillbaka i tankarna. Nu läser jag några träningsbloggar & följer en heeel del fitness-instagramare, träningsfreak som jag är - haha :)


Klicka här för att komma till Linns blogg!