nouws bästa snapchat tips

Hur kan man egentligen använda Snapchat för att få fler läsare till bloggen? Kika in här för att få Nouws bästa tips! Lifestyle -

Som bloggare har man mycket förväntningar på sig, speciellt när det kommer till sociala medier. Man ska finnas på Twitter, Instagram, Pinterest, Facebook och nu även på Snapchat! Många använder Snapchat för att kommunicera med sina vänner men top-bloggare använder nu även appen till att marknadsföra sina bloggar. Så hur gör man egentligen? Vi har listat 4 tips på hur du kan använda den här fantastiska appen för att dra läsare till din blogg!

1. Marknadsför dina nya blogginläg

Har du ett nytt blogginlägg du vill att folk ska kunna smygtitta för att dra nya läsare till din blogg. En idé skulle kunna vara att du gör en liten snapchat film där du visar någon bild från inlägget! Om folk tycker att det ser intressant ut i din video kan det motivera dem att gå in på din blogg för att till exempel kolla in outfit detaljerna!

2. Visa din personlighet

På bloggen kan det vara svårt att visa vem du verkligen är. Många använder Photoshop för att få bilderna att se så fina ut som möjligt och man publicerar bara bilder som reflekterar det "perfekta livet". Att få dina läsare att se att det faktiskt finns en verklig människa bakom bloggen kan få folk att känna sig mer hemma på din blogg. Har du riktigt galen humor eller tränar järnet? Få fram det i dina snaps!

3. Behind the scenes

Brukar du gå på roliga events? Låt dina läsare hänga med dig behind the scenes för att få en exklusiv insikt i din vardag. Om du vet att du ska någonstans som du tror dina läsare skulle vilja få en inblick i, berätta om det på bloggen och andra sociala medier och be dem följa med dig genom att lägga till dig på Snapchat!

4. Interaktion

Får du mycket frågor på bloggen? Svara på dem via snapchat och glöm inte att meddela dina läsare om detta. Om du har en frågeställning i ett blogginlägg kan du också berätta det på Snapchat och be dina följare att kommentera svaret på frågan i kommentarsfältet på bloggen. På så vis drar du fler läsare till bloggen och uppmanar dessa till att kommentera!

Hur brukar ni använda Snapchat? Kommentera era bästa tips i kommentarsfältet!