#Nouw30DayChallenge gör comeback

#Nouw30DayChallenge gör comeback

Succén #Nouw30DayChallenge är tillbaka! Vi utmanar dig att blogga i 30 dagar i rad - med chans för att vinna en weekend-resa till underbara Paris. Det bästa? Tävlingen startar den 22 januari, men du kan anmäla dig redan idag! Other - 80

Efter succén med vår bloggutmaning #Nouw30DayChallenge förra året kunde vi inte annat än att planera in en favorit i repris. I mitten av januari kickar vi igång bloggutmaningen ännu en gång.

I februari 2017 utmanade vi er alla att blogga varje dag i 30 dagar i rad, för att hitta er egen nisch i bloggandet och för att öka chansen för bloggen att växa. Utmaningen kallade vi #Nouw30DayChallenge. Den lyckliga vinnaren som Nouws jury ansåg hade utvecklats mest under utmaningen vann en inspirerande resa till London. Under sin tid i London skrev vinnaren @neda ett reserepotage om sina äventyr till Nouw Magazine. Du kan läsa hennes reportage här.

Responsen från er bloggare var helt fantastisk och vi var så glada att se hur många av er som deltog och bidrog till att sprida bloggpeppen i februarimörkret. Därför kör vi igång vår bloggutmaning igen - tillsammans kickar vi igång ett riktigt bra bloggår med start den 22 januari. För visst antar du utmaningen?


All info om tävligen och hur du anmäler dig hittar du här!


Writer
Redaktionen