#Nouw30DayChallenge er tilbage

#Nouw30DayChallenge blev en stor succes og nu er den tilbage! Vi udfordrer dig til at blogge 30 dage i streg - med chancen for at vinde en weekend getaway til skønne Paris. Det bedste er - du kan allerede tilmelde dig idag! Other - 17

Siden vores blogging udfordring #Nouw30DayChallenge var en stor succes, så kunne vi ikke lade være - vi gør det igen. I januar 2018, starter vi et helt nyt blogging år ud med denne udfordring.

I februar 2017, udfordrede vi jer til at blogge I 30 dage I streg, for at finde Jeres egen blogging niche og for at booste jeres chance for at vokse. Vi kaldte udfordringen #nouw30daychallenge. Den heldige vinder, var personen, som Nouw mente, havde udviklet sig mest som blogger under konkurrencen og personen vandt en tur til London. Under hendes weekendtur til London, skrev vinderen @neda en artikel omkring hendes tur I Nouws magasin. Du kan læse artiklen her.

Udfordringen blev så godt taget i mod af jer og vi var så glade for, at så mange af Jer deltog! Sammen hjalp i os med at sprede blogging ånden og gjorde de mørke dage i februar lidt lysere.

Eftersom sidste gang, var så stor en succes - har vi valgt at tage udfordringen op endnu en gang! Sammen med jer, starter vi et nyt år ud med blogging, fra start 22 januar 2018. Du er på, er du ikke?


Alt information omkring udfordringen og hvordan du tilmelder dig, kan du finde her!


Writer
Redaktionen