Nouw x Langhoff & Juul event

Nouw x Langhoff & Juul event

Onsdag denne uken holdt Nouw Danmark event hos en av de beste restaurantene i Aarhus. Langhoff & Juul inviterte utvalgte bloggere til en gastronomisk opplevelse med vin og hygge i fine omgivelser. Other -

Som noen kanskje så på Nouws Instagram (@nouw_com) hadde Nouw Danmark event hos en av Aarhus koseligste restauranter. Langhoff & Juul inviterte utvalgte bloggere fra Jylland for en kveld med gastronomiske opplevelser med vin i sitt vakre lokale.

Venstre: @bloggeronheels & vår danske Country & Sales Manager @jennifergeertsen
Høyre: @frederikkehammond &
@bloggeronheels


Goodiebags til jentene stod klare rundt bordet

Nouw-jenter <3

For dere som ikke vet noe om Langhoff & Juul, så er det en økologisk restaurant som ligger i hjertet av Aarhus. De legger stor vekt på å servere økologisk mat som verner både mennesker og miljø. Til høyre kan dere se hvor fint de dekorerte forretten, og til venstre ser dere @Sonjadavidsen & @Mettehogh som skåler med hvert sitt glass bobler.

Vår herlige @sofiemartine som snart blir mammablogger & @CamillaRigmor

Vi fikk servert en supergod hovedrett!

Vakre @LinneaFunk og @sofiemartine nyter bobler, mens andre (@OliviaBach & @ByRoensholt) er opptatt av å ta bilder av den Instagram-vennlige maten.

Tid for dessert! Den smakte like godt som den ser ut.

Bloggere i sitt ess!

Vi måtte så klart avslutte kvelden med drinker før alle dro hjem. Takk til Lanhoff & Juul for en fantastisk kveld, god mat og utrolig bra service!

Vi må heller ikke glemme de beste goodiebagsene, som de snille jentene på Amaze Press fikset for oss. Nouw bloggerne ble bortskjemt med alt fra Stuhr shampoo og balsam, My Moments kroppsolje fra Matas, hårbørste fra HH Simonsen og herlige ansiktsprodukter fra Dennis Knudsen og Green People!