Nouw x Langhoff & Juul event

I onsdags afholdte Nouw Danmark et event på et af Århus skønneste restauranter. Langhoff & Juul inviterede udvalgte Nouw bloggere til gastronomiske oplevelser, vin og hygge i smukke omgivelser. Lifestyle - 2

Som nogle af Jer måske så på Nouws Instagram profil @nouw_com, så afholdte Nouw danmark i onsdags et hyggeligt event på et af Århus fineste restauranter. Langhoff & Juul havde inviteret en række udvalgte jyske bloggere på gastronomiske oplevelser, vin og hygge i smukke omgivelser.

Søde @bloggeronheels & Nous Danske Country og sales manager @jennifergeertsen.

De mange fine goodiebags til pigerne, pyntede rundt om bordet.

Nouw girls <3

For de af Jer, som ikke kender til Langhoff og Juul, så er det en økologisk restaurant beliggende i hjertet af Århus. De vægter mellemmenneskelige relationer og økologiske værdier rigtig højt. Altså handler det om en helhedsoplevelse og det fik vi i den grad smag på igår. Her ser I blandt andet den smukke anrettede forret, @sonjadavidsen & @mettehogh som skåler i deres velkomst bobler.

Vores søde mom-to-be blogger @sofiemartine & @CamillaRigmor

Vores meget lækre hovedret!

Smukke @linneafunk og @sofiemartine nyder også deres bobler, mens andre (@oliviabach & @byroensholt) har travlt med at skyde billeder af den meget fotovenlige mad.

Tid til dessert! Hold nu op, hvor smagte det bare godt!

Bloggers in action!

Og vi sluttede selvfølgelig af med lækre drinks, inden vi vendte snuden hjemad! Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre aften. Tak til Langhoff & Juul for et skønt arrangement, fantastisk mad og god betjening!

Ej at forglemme de overdådige goodibags, som pigerne fra Amaze Press har været så søde at sammensætte. Nouws bloggere blev forkælet med alt fra Stuhr Shampoo og conditioner, My Moments body oil fra Matas, hårbørste fra HH Simonsen, Lækre anisgtsprodukter fra Dennis Knudsen og green people!