Nouw x CND - Rooftop night

Nouw x CND - Rooftop night

​I sidste uge var det tid til at samle nogle af Nouws Jyske bloggere i Århus, til en hyggelig sammenkomst, velvære og rooftopdrinks. Se flere billeder fra det hyggelig vent lige her. Lifestyle - 3

Vi var så heldige, at vi fik lov til at være på Salling Rooftop i Århus og vi kunne ikke have bedt om en bedre lokation, vejr eller selskab. Pigerne mødte os kl. 17 og så blev vi ellers budt velkommen og kunne sammen nyde den smukke udsigt, med en Rooftop drink i hånden.

Som i måske kan fornemme, så havde vi den fineste udsigt over hele Århus og vandet. Vi fik et område for os selv, så vi kunne hygge og mingle, uden at forstyre de øvrige gæster på "taget".

@emiliemalou & Mathilde (CND) - @mettehogh & @linneafunk

Da alle pigerne var ankommet, fik vi serveret "Rooftop" drinks og så var der lidt tid til at hygge, tage billeder, nyde vejret og lære hinanden lidt bedre at kende.

Kunne vi have bedt om et bedre spot, til et hyggeligt lille event? Det tror jeg ikke! Tak til Salling Rooftop for deres gode service og perfekte lokation.

Fine goodiebags fra CND Danmark og søde @oliviabach & @emma_lange <3

Salling havde sørget for, at vi kunne få en brunchplatte - trods klokken slog 18.00, vi var blevet enige om, at det passede godt til resten af konceptet og hvem elsker ikke "morgenmad-til-aftensmad"? - Pigerne virkede til at være vilde med det!

Efter "morgenmad-til-aftensmad", var det tid til selvforkælelse. Dygtige Mathilde fra CND fortalte os alt om, pleje af hænder og negle, hvortil vi alle først startede med håndscrub og fik babybløde hænder. Da vores hænder var bløde og pæne, var det tid til at kigge på vores negle og på de nyeste kollektioner (som udkommer i maj) fra CND. Foråret er fyldt med farver og det er CND's nye kollektion også - SKØNT! Slutteligt endte vi alle med at gå derfra, med smukke bløde hænder og forårsnegle.

Tusind tak for en skøn aften og et fantastisk selskab! Tak til Mathilde og CND, for at lære os hvordan vi plejer vores hænder og negle til perfektion og tak til Salling for at have os.