Nouw testar Bodyflight

Nouw testar Bodyflight

Har du någon gång undrat hur det känns att flyga? Det hade vi med, tills vi fick möjligheten att själva testa. Häng med Nouw på Bodyflight och missa inte vår tävling där du kan vinna samma upplevelse! Other - 8

Förra veckan fick vi på Nouw chansen att testa en aktivitet vi sent kommer att glömma. Vi var ett pirrigt gäng på besök hos Bodyflight Sweden som lät oss testa på att flyga i en vindtunnel. Känslan är den samma som att kasta sig ut ur ett flygplan i ett fritt fall.


Tillsammans tog vi på Nouw-kontoret oss ut till Säve, 20 minuter från Göteborg, och välkomnades av ett glatt Bodyflight-team.


En genomgång kring hur vindtunneln fungerar och hur man skall röra sig i luften var obligatorisk.


Det var med mycket skratt vi tilldelades dräkter i ren superhjälte-anda, vi var bland annat Batman och stålmannen. Vi fick även öronproppar, glasögon och hjälm.


När vi en och en fick bege oss in i vindtunneln kom vi alla tillbaka med tappade hakor och adrenalinet sprudlandes i kroppen. Till och med de som varit mest nervösa inför att testa bodylflight flög tillsammans med instruktören upp i det 25 meters långa röret.


Vi säger stort tack till Bodyflight Sweden som lät oss prova på denna aktiviteten. Vi rekommenderar er alla att testa på denna upplevelse då det är något ni sent kommer att glömma. Bodyflight Sweden finns i Göteborg och Stockholm.


Vill du ha chansen att testa bodyflight tillsammans med en kompis? Missa inte då vår Instagramtävling på Nouw. Vinnare dras på fredag så skynda att delta (passar alla åldrar över 3 år) HÄR hittar du tävlingen och alla villkor. Lycka till!!