Nouw Launch Finland

Torstaina oli aika juhlia Nouw Suomen lanseerausta. Kutsuimme noin 20 bloggaajaa nauttimaan illasta hyvän ruoan, drinkkien ja seurustelun merkeissä! Other - 2

Tilaisuus järjestettiin yhden Helsingin upeimman hotellin, Klaus K:n, ylimmän kerroksen Sky Terrace -kattoterassilla, josta oli näkymät Helsingin ylle. Valmistelimme tilaisuutta ennen bloggaajiemme tuloa. Ensi lumi oli saapunut Helsinkiin tuona päivänä, joten kaupunkia peitti jo hento lumikerros.
Vieraitamme hemmoteltiin lahjakasseilla, jotka pr-toimisto Sugar Helsinki loihti. Yhteistyössä Goodio:n kanssa saimme lahjakasseihin myös Suomen parasta raakasuklaata.
Tila oli upean avoin lasitetulla terassilla.
Bloggaajat alkoivat saapua ja toivotimme heidät tervetulleiksi kuohuvalla. Upeaa tavata suomalaisia profiileja!
@NataliaOona on yksi Suomen kärkibloggaajiamme.
Upea @CamillaCzakan, kuka tekee töitä Nouw Finlandille. Hän on yksi kärkibloggaajista sekä kirjoittaa artikkeleita verkkolehteen. Hän vastaa kaikista Nouw-tapahtumista Suomessa.
Ihanan iloinen @jennyjungell
Myöhemmin meille tarjoltiin tapasta, mm. herkullista prosciuttoa ja juustoja.
Yksi Ruotsin suurimmista profiileista @Matildadjerf osallistui myös lanseeraustilaisuuteemme. Hän piti inspiroivian presentaation jakaen vinkkejä sosiaalisen median kanavien kasvattamiseen ja miten kasvattaa blogia Instagramin ohella. @tessb ja @elinskoglund Nouw:lta pitivät myös presentaation kertoan enemmän Nouwsta ja sen taustasta.
Ilta jatkui jälkiruoalla sekä seurustellessa ja toisiin tutustuessa. Tässä kuvassa ihana ryhmä naisia, @FashionStatement, @ESSIESOPHIE, @tessb, @CamillaCzakan, @JANINAKOSKENNISKA, @TheSHE ja @RoosaMononen

Nyt meillä Nouwlla on blogiportaalit ja verkkolehdet Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Puolassa - tästä voimme olla vain ylpeitä!

Writer
Redaktionen