Nouw Launch Finland

Nouw Launch Finland

I torsdags var det tid til vores launch event for Now Finland. Vi havde inviteret omkring 20 af vores profiler til en aften med god mad, drinks og tid til at mingle! En hel aften I selskab med nye profiler og influencere. Other -

Eventet believe afholdt på Klaus K, et fantastisk hotel I den centrale del af Helsinki, med et sky rum, som gav os udsigt over hele byen. Vi forberedte det hele og gjorde os selv klar til en aften med vores profiler. Den første sne var faldet tidligere den dag, så et hvidt lag sne dækkede hele byen.
Selvfølgelig blev pigerne forkælet med goodiebags fyldt med produkter fra Sugar Helsinki PR.
Så fedt at have et lokale med så mange vinduer!
Pigerne begyndte at ankomme og blev budt velkommen med lidt musserende vin til en start. Så fedt at få mulighed for at mingle og møde alle de finske profiler.
@NataliaOona som er en af vores top profiler I Finland.
Fantastiske @camillaczakan som arbejder for Nouw Finland, hun skriver artikler for vores online magasin og ansvarlig for alle de lokale ting, som events I Finland.
Glade piger, en af dem er @jennyjungell.
Omkring kl otte blev der serveret fingermad og lidt tapas.
@matildadjerf deltog også til eventet, som en af vores profiler fra Sverige. Hun holdte en inspirerede tale omkring hvordan man bliver succesfuld på sociale medier og hvordan man bruger dem så effektivt så muligt, for også at kunne generere trafik til din blog - og også hvordan man får ens blog til at vokse. Meget inspirerende! @tessb som er ansvarlig for launchen af Nouw Finland og @elinskoglund var der også for at snakke lidt mere omkring Nouw og hvordan vi arbejder.
Aftenen endte med dessert og endnu mere tid til at mingle og komme til at lære hinanden bedre at kende. Her har vi en bunke skønne piger - @FashionStatement @ESSIESOPHIE @tessb @CamillaCzakan @JANINAKOSKENNISKA @TheSHE @RoosaMononen.

Nu har Nouw et online magasin I Sverige, Norge, Danmark, Polen & Finland - noget vi er meget stolte over!

Writer
Redaktionen