Nouw-event Stockholm del 1

Igår så var det äntligen dags för Nouw-turnén att dra igång. Första stoppet var i Sveriges huvudstad, Stockholm. Där samlade vi våra toppbloggare och vår exklusiva gäst för kvällen var föreläsaren Johannes Hansen. Häng med och läs mer! Lifestyle -

Igår höll Nouw ett event i Stockholm för sina toppbloggare. Vi hade äran att få besök av Johannes Hansen, som höll en föreläsning om hur man blir modigare. Hur kommer man ur sin trygghetszon och hur tar man sig vidare? Föreläsningen blev till ett samtal med bloggarna och riktigt inspirerande. Alla skulle dela med sig utav ens nästa utmaningar i livet och vilka hinder vi kommer stöta på, samt hur vi ska hantera dem. Riktigt intressant!

Johannes Hansen innan han satte igång med föreläsningen.

Tjejerna gjorde sig redo för Johannes!

Det bjöds på dryck ifrån Vitamin Well.

Att vara bloggare är många gånger väldigt påfrestande då man ständigt måste utmana sig själv för att komma vidare. Konkurrensen är hård och man måste i många fall kriga sig fram. Men hur gör man för att ta steget ut? För att våga? Johannes Hansen, Sveriges främsta mentala rådgivare, som höll i föreläsningen är expert i psykologin inom ledarskap, förändring och prestation och han hade svar på många utav tjejernas frågor.

Möter duJohannes så ska du vara beredd på att få ärliga svar. Han har humor och en härlig kontakt med publiken. När vi gick därifrån så var nog vi alla fyllda med pepp och inspiration till att faktiskt utmana vår psykiska muskel, modet. För ni vet väl att mod är en muskel som du måste träna lika mycket som armmuskeln? Desto mer du utsätter dig för obekväma situationer, desto starkare kommer du att bli i dig själv.

Under föreläsningen igår så peppade Johannes igång våra bloggare till hur man faktiskt kommer ur sin trygghetszon. Med sig fick alla hans bok, Fuck Your Fears. Här kommer två utdrag ifrån boken.

”När du riskerar att gå för långt så upptäcker du hur långt d u faktiskt kan gå.”

”Det du uppskattar i ditt liv idag har kommit till dig för att du har klivit utanför din trygghetszon. Det betyder att det du kommer att uppskatta i framtiden är utanför din trygghetszon idag. Du kan såklart vänta på den perfekta dagen när du har blivit modigare. Eller så slutar du önska att det vore lättare och gör det du behöver göra för att växa som människa.”

Boken "Fuck Your Fears" är baserad på Johannes berättelse om hur han tagit sig dit han är idag. Hur han har handskats med händelserna som gjort honom till den han är, hur han hanterade sin rädsla och den skrämmande rösten i sitt huvud. För att läsa mer om Johannes går du in på hans hemsida här: johanneshansen.com

Efter föreläsningen så gick vi alla vidare till nästa stopp, Urban Deli Sveavägen för en helt magisk middag... Men mer om det får ni läsa om i del 2 som publiceras i eftermiddag!