Nouw-event i Göteborg

Nouw-event i Göteborg

Igår samlades några av våra västkustbloggare på Orange N Blk för att mingla, käka gott och prata om nya, spännande saker som händer på Nouw! Lifestyle - 12

I går kväll hölls det ett event för ett gäng av våra Nouw-bloggare i Göteborg. Vi samlades på Orange N Blk, vilka bjöd på goda juicer och fräsch mat, samtidigt som det presenterades en del nyheter som inom kort kommer upp på Nouw.

Orange N Blk gör en satsning inför nya året då dem tar in en smaksäker kock vid namn Ana Cruz-Prado. Ana bjöd oss på ett smakprov från deras kommande lunchmeny. Som en liten förrätt bjöds det på en frisk & vegansk soppa med ingefära och morot toppad med pumpafrön. Därefter fick vi en färgsprakande tallrik med anka, olika grönsakspuréer och rostade rotfrukter. För Ana är presentationen viktig och att maten är lika god som den är vacker. Stort fokus ligger även på att skapa fräsch och nyttig mat med fina råvaror. Något som Ana verkligen lyckats med!

Under eventet presenterades även nyheter från olika håll. Nouw har mycket roliga grejer som ligger precis runt hörnet och inom snar framtid kommer det dyka upp en hel del nytt här på siten! Ytterligare nyheter fick vi presenterade av Filip, som kom och berättade om nya funktioner till Metapic. När du bloggar hos oss på Nouw kan du får betalt när du länkar produkter på din blogg, genom att använda Metapic. Redan så snart som nästa vecka lanseras även en hel del nya butiker som du kan länka via Metapic!


Det serverades välsmakande och färskpressade juicer

Det presenterades kommande nyheter, både för Nouw & Metapic

Filip berättade om vad som snart dyker upp hos Metapic

Kocken Ana serverade oss ett smakprov från deras kommande lunchmeny

Anka, goda puréer, gulbetor och rostade rotfrukter

@JenniferKlingvall & lilla bebismagen


Ett stort tack till Orange N Blk för att ni tog hand om oss och stort tack till alla er som kom!


Writer
Redaktionen