Nouw bloggevent i Stockholm del 2

Efter föreläsningen gick hela gänget vidare för middag på Urban Deli Sveavägen och en god natts sömn på relativt nyöppnade Hotel With. Lifestyle -

Igår höll Nouw som sagt ett event i Stockholm tillsammans med ett härligt och inpasserande gäng bloggare. Eftermiddagen började som ni kunde läsa om HÄR! med en föreläsning med Johannes Hansen. Efter 2 timmars djupdyk i sina egna tankar och känslor var det alltså dags att tillsammans gå mot Urban Deli på Sveavägen för att avnjuta en 3-rätters meny med nyheter från vårens meny.

Urban Delis egna bubbel serverades till förrätten.

Charken var helt otrolig!

Vi höll till i Matstudion, som är just vad det låter som, ett "rum" med ett eget kök där man antingen kan samla ett 20-tal av sina vänner, fira sin 25 års dag, anordna en kickoff eller bara en allmän tjejkväll. Man hyr liksom rummet, sedan kan man själv bestämma hur man vill ha de. Man sitter ju avskärmat från omgivningen, ingång från Luntmakargatan, man har ett eget kök, man kan ha egna kockar om man skulle vilja det likväl som att man kan ha en dj på plats. Hursomhelst, ett helt fantastiskt space att anordna tillställnings på.

Ostronplatå till förrätt.

Till förrätt serverades vi en ostronplatå samt en charkbricka, varmrätt blev en blandning av allt från sotad tonfisk, en magisk carpaccio, ankbröst och rotfrukter i ugn, till detta drack vin Urban Delis egna röd samt vita viner. Efterrätt blev en magisk hallon och laktritsdessert med knapriga lakritsbitar.

En otroligt trevlig kväll, med mycket skratt och otroligt god mat. Runt 23 rundade vi av och delar av gänget gick ner en trappa till hotellet och Hotel With, Urban Delis hotell under jord. Det bästa med detta hotell är att rummen är ljudisolerade och eftersom det ligger under marken så stört du inte av något ljus utifrån. Du kan somna skönt i ett tyst, svalt och mörkt rum.

Idag vaknade vi upp till Urban Delis frukost. Där finns det allt och lite till. Chiapudding, färskt bröd, bacon och om du vill - färska croissanter, och mycket mer mycket mer.

Foto & redigering: @elinskoglund