Nouw bjöd in till inspirerande julfrukost

Nouw bjöd in till inspirerande julfrukost

I tisdags bjöd Nouw in till en inspirerande julfrukost med 20 härliga bloggare. Vi firade in julen med en underbar frukost från Mahalo Hälsocafé i Meeting Rooms fina lokaler. Peppe Ekmark kom och föreläste om psykisk ohälsa och stress, något som fångade intresse hos alla i lokalen. Läs mer om morgonen här nedan! Profile - 25

På tisdagsmorgon samlades 20 härliga bloggare i Meeting Rooms lokaler för att njuta av allt ifrån acaibowls till grönkålsjuice. Det var en underbar morgon fylld av skratt, djupa samtal och underbar frukost.

Meeting Room har inte bara konferenslokaler utan öven Office Room, ett kontorshotell för alla. Nouw sitter hos dem i Stockholm i ett öppet landskap, runt massa drivna entrepenörer.

Ni kan läsa mer om Office Room och deras olika kontorspaket här. Sammanfattningsvis är det den perfekta platsen för dig som bloggare att ha ditt första kontor. Du får stor valuta för pengarna och att komma ifrån sin lägenheter och faktiskt ha ett eget kontor som bloggare är väldigt lyxigt.

Den färgglada frukosten kom från Mahalo Hälsocafé. Det bjöds på vegansk acaibowl, rawfood kakor, ingefära shots och nyttiga (notera: goda!) juicer. Är du i Stockholm rekommenderar vi dig start till att besöka deras fysiska café på Hornsgatan på Söder.

Som ni ser fick alla gäster varsitt paket, kan ni gissa vad som fanns i? Svaret finner ni längre ner!

@josefinlavold var på plats och smittade av sig med sitt härliga leende.

Medan vi började äta av frukosten tog Peppe Ekmark plats på scen. Han talade om sin framgångsrika karriär som entreprenör, författare och föreläsare. Men han tog även upp det otroligt viktiga ämnet - psykisk ohälsa.

Peppe har nyligen gått in som VD för Papilly, det är ett program som kommer att minska den psykiska ohälsan i vårt samhälle. Något som alla kan försäkra sig om efter att ha lyssnat på hans föreläsning.

Papilly är ett program som skall stärka din förmåga att hantera stress i din vardag. Programmet är unikt och anpassar sig helt efter dina behov. Du vägleds genom övningar och verktyg som hjälper dig att hitta förändringar som just du behöver för att må bra. Läs mer om Papilly här!

Underbara Ellinor gillade Peppes föreläsning mycket.

@elinskoglund snor en kram av fina Tove .

Vi på Nouw tycker det är viktigt att ha en nära relationen med alla profiler, vare sig de är externa eller interna.

@Fredrikapersson, @Josefineeriksson och @elinskoglund stod efter föreläsningen och pratade igenom de viktiga ämnen som kommit upp. Det blev djupa och viktiga samtal runt borden efter föreläsningen. Samtidigt delade @elinskoglund ut paket från Yogi Tea.

Med sig hem fick alla Peppes två böcker, "Pojken som levde sina drömmar" och "Sälja bra eller sälja BÄST". Om ni fortfarande inte köpt alla era julklappar - tips!

@sannasophiawallin och @elinskoglund tackar så himla mycket för ett fantastiskt event. Vi längtar redan till nästa!


Foto: @amandaparkkinen

Writer
Redaktionen