NOUW BESØGER COUSINS I KØBENHAVN

I fredags var Nouws danske redaktør Anne Linnea Holmstrøm vært for et brunch event med nogle af de danske topbloggere. Det foregik på den hyggelige café Cousins, som findes i indre by lige ved torvehallerne. Læs mere om formiddagen her. Lifestyle -

I fredags havde @annelinneaholm samlet nogle af de danske topbloggere fra Nouw. Her fik de mulighed for at mødes med hinanden og netværke lidt. Det blev afholdt på Cousins, som er en utrolig hyggelig café samt butik på Vendersgade lige ved torvehallerne. Bæredygtighed er i fokus i deres café, alt der kan købes i butikken er specielt håndplukket fra forskellige steder i hele verden. Maden der bliver serveret er økologisk og vegetarisk, hvilket gør, at man kan spise en lækker brucnh med god samvittighed!

Bloggerne fik en fin lille Nouw goodiebag med hjem, hvor der var produkter fra Softlips, Maria Nila, Appeal4 og Cousins.

Den overdådige brunch vi fik serveret hos Cousins. Menuen bestod af youghurt med müsli og frisk frugt, overnight oats, æg, brød, croissant mm. Dertil fik vi serveret en dejlig stor kop kaffe eller the!

Du finder caféen/butikken på Vendersgade 13, 1363 København K - lige overfor Torvehallerne.

Tusind tak til alle bloggerne som deltog, og særligt tak til @bymartina, som har taget de fantastiske billeder fra vores hyggelige fredagsevent. Hvis du skulle mangle et brunch sted er Cousins klart et besøg værd!