Nouw behind the scenes - Stockholm

Nouw behind the scenes - Stockholm

I helgen bjöd Nouw upp sina toppbloggare för en fartfylld helg i Stockholm. Där var det middagar, fest och shopping inplanerat. Häng med för att få reda på mer! Lifestyle -

I helgen var det dags för Nouws toppbloggare att tillsammans ha en rolig helg i huvudstaden. På fredagen möttes alla upp och gick tillsammans till Nouws kontor i Stockholm för att träffa säljansvariga på sajten. Där bjöds det på fika, härligt häng och dom fick även en snabb presentation på en sociala media fest som kommer att vara i december. Mer om det snarare!

Självklart bloggades och tjattrades det en hel del på tåget.

@alicestenlof & @theresesvensson väl framme i Stockholm.

Margaux berättade om "social media party".

Efter det lilla mötet så åt tjejerna tillsammans en långlunch på Tures.

På kvällen checkade tjejerna in på hotellet, Clarion Hotell Stockholm, där några av dom gick på spa och vissa gick ut och dansade på stans nattklubbar. Finns det något roligare än att träffa nya människor som man verkligen har det roligt med? Jag tror inte det!

@elsaw & @emmanikelinnea njöt av en lugn spa-kväll.

Ganska härligt att mysa ner sig i denna säng efter en lång och intensiv dag.

@pdotter och Hanna åt sushi inne i stan innan en roligare utgång!

Lördagen bjöd på smattrande regn mot rutan och vad passar då inte bättre än en hotellfrukost som heter duga? Sitta där och tjattra om gårdagen, dricka kaffe och äta pannkakor i flera timmar. Efter en lugn morgon åkte dom in till stan för att shoppa nya outfits inför kvällens aktivitet.

@elinskoglund mätt efter alldeles för många pannkakor ;)

Vid 17.00 var ett bord bokat på Nosh & Chow. 3 rätters, 14 festglada tjejer och fantastisk mat kunde inte bli något annat än rätt. Sedan beställdes taxibilar som tog dom bort till Tele 2 arena och November Lights. Där hade Starclub ordnat en vip-läktare och den bästa utsikten på hela festivalen. Resten av natten var fylld utav dans, skratt och house musik.

@escl och @ahnhems såg strålande ut.

@theresesvensson och @gertrudes under middagen på Nosh & Chow.

Den underbara efterrätten som slank ner utan problem.

@vendeladan, @alicestenlof, Sebastian (en utav vinnarna i instagram-tävlingen där det lottades ut biljetter) och @elinskoglund.

Gustav (vinnare i tävling) och @gertrudes

På söndagen var det dags att återvända till sin hemstad igen efter en rolig och oförglömlig helg. NouwFamily kommer snart att ses igen.