NOUW - NORDENS STØRSTE BLOGPORTAL

Med hele 1.230.000 unikke besøgende, tog Nouw under årets første uge førstepladsen, som den største blogportal i hele Norden! Med kontor i Gøteborg, Stockholm, Warszawa og snart i København - er det kun en begyndelse! Other -

- På Nouw skal det være enkelt at vokse som blogger og fremfor alt har vi branchens i særklasses bedste blogværktøj.

Mode, indretning, træning og forældreskab er populære emner at blogge om, og vi løfter kontinuerligt inspirerende influencers frem i vores magasin. Det er vores fantastiske bloggere, store som små, som gør Nouw til en blogportal i særklasse, siger Joanna Fingal, chefredaktør på Nouw.

Nordens største influencers
Nouws platform er idag tilgængelig på ti forskellige sprog og der arbejdes aktivt på det danske, svenske, norske og polske marked. Nogle af branchens stærkeste lysende stjerner repræsenteres på Nouw: fx Linn Ahlborg, Ellinor "PDotter" Löfgren, Sandra Willer, Tina Maria og Maria Kragmann, som er influerende i deres roller som bloggere, youtubers, instagramprofiler, stylister og skribenter.

Blogværktøjet er vigtigst
For os er vores blogværktøj det vigtigste vi har, og der, hvor vi skiller os ud fra vores konkurrenter er, at vi har utroligt meget fokus på produktudvikling. Vi elsker feedback fra vores bloggere og har mange spændende nyheder på vej i 2017!

Writer
Redaktionen