Nouw - nordens största bloggportal

Nouw - nordens största bloggportal

Med 1 230 000 unika besökare tog Nouw under årets första vecka över förstaplatsen som den största bloggportalen i hela norden. Med kontor i Göteborg, Stockholm, Warszawa och snart Köpenhamn är det bara början. Other - 35

– På Nouw ska det vara enkelt att växa som bloggare, framför allt har vi branschens i särklass bästa bloggverktyg.

Mode, inredning, träning och föräldraskap är populära ämnen att blogga om, och vi lyfter kontinuerligt inspirerande influencers i vårt magasin. För det är just våra fantastiska bloggare, stora som små, som gör Nouw till en bloggportal i världsklass, säger Joanna Fingal, chefredaktör på Nouw.

Sveriges största influencers

Nouws plattform är i dag tillgänglig på tio språk och arbetar aktivt på de danska, svenska, norska och polska marknaderna. Några av branschens starkast lysande stjärnor representerar sajten: t ex Johanna ”Yaya” Ljungqvist, Linn Ahlborg, Ellinor ”PDotter” Löfgren och Elin Skoglund som är tongivande i sina roller som bloggare, youtubers, instagramprofiler, stylister och skribenter.

Bloggverktyget viktigast

För oss är vårt bloggverktyg det viktigaste vi har och till skillnad från våra konkurrenter så har vi snudd på maniskt fokus på produktutveckling. Vi älskar feedback från våra bloggare och har många roliga nyheter på gång för 2017.

Writer
Redaktionen