Norske blogger på coaching i Oslo

Nouw-turneen hadde tirsdag sitt siste stopp for denne gang - nemlig Oslo! Der var Nouws norske toppbloggere invitert for en helaften sammen med oss og Johannes Hansen. Les mer om kvelden! Lifestyle -

Mandag var det endelig klart for at vi skulle få treffe noen norske bloggere. Denne våren har Nouw sammen med Hansen vært på en turné der destinasjonene har vært Stockholm, Gøteborg og Oslo. Nouw vokser utrolig mye på kort tid og bare i Norge har vi allerede over 100 000 unike besøkende i uken.

Mandag ønsket vi våre bloggere velkommen på en kveld sammen med Johannes Hansen. Han er en person som jobber som mentaltrener og rådgiver personer og for å få deg til å våge. Han driver sitt eget firma der han utvikler mentale treningsprogram for personer som vil utvikle seg til neste nivå. Han holder også foredrag for både store og små grupper.

Denne gangen handlet coachingen om hvordan man kan komme over sine mentale hindre. Hvordan man våger å jobbe steget utenfor trygghetssonen og hvordan man håndterer stemmene som er inni hodet som sier det ikke går. Han snakket også om hvor viktig det faktisk er å bli bedre, prestere bedre og oppnå våre mål.

Bloggerne våre hørte på Johannes, men fikk også ta del i coachingen med egne erfaringer og spørsmål.

Foredraget var på Clarion Royal Christiania hotell som ligger i sentrale Oslo. Perfekt hotell om man vil holde en konferanse, kurs eller ha et møte midt i Oslo - sentralt til alt!

Det ble servert frukt, god drikke og mye frukt.

Glem ikke at du kan kjøpe Johannes bok "Fuck Your Fears" på hans hjemmeside johanneshansen.com/shop/ den er perfekt for deg som kjenner at du vil utvikles og komme deg utenfor trygghetssonen. Eller helt enkelt vil utvikle deg mentalt, og hvem vil egentlig ikke det?

Senere gikk turen til Kolonihagen, som kommer i neste innlegg.

Oversettelse: @siljeokland