"Nøkkelen ligger i at det skal være noe jeg gjør fordi det gir meg glede"

Denne ukens blogg er Helene Engene Pedersen. På hennes blogg står bildene i fokus, og slik blir bloggen en fotodagbok fra hverdagen. Klikk deg inn for å bli bedre kjent med Helene! Profile - 6

Hei Helene, hvordan har du det? Hvordan føles det å være ukens blogg?
Heihei! Jeg har det bare bra. Jeg synes det er veldig hyggelig og ikke minst gøy å få muligheten til å være det!


Hva kommer vi til å få lese om på bloggen din?
Du vil nok ikke kunne lese så mye på min blogg, da jeg har valgt å ha mest fokus på bildene. Det er det som er min store interesse og hobby, og da synes jeg det er veldig hyggelig å ha et eget sted å dele bildene på. Jeg føler det er mer en fotodagbok som dokumenterer alt mulig fra min hverdag.


Hva er ditt beste fototips?
Dette har nok blitt nevnt hundre ganger før, men belysning er alfa omega. Dagslys er gull verdt. I tillegg kan jeg anbefale på det sterkeste å gå til innkjøp av ekstern blitz til fotografering i dårlig lys. Denne har virkelig reddet meg, spesielt i de mørke vintermånedene. Med den ble fotografering innendørs på kveldstid noe helt annet.Hva gjør du helst på lørdagskvelden?
Her kan jeg variere veldig. Jeg kan synes det er kjempe koselig å ha en kveld med gode venner og noe godt i glasset, men jeg kan også trives godt alene, med kjæresten eller en venn der vi ser en film og spiser godis. Det kommer egentlig veldig an på hva som frister den dagen.


Hvilke andre bloggere får du inspirasjon fra?
Eirin Kristiansen (eirinkristiansen.no), Elin Kero (nevnarien.se), Janni Olsson Deler (janniolssondeler.com) og Johanna Turpeinen (nouw.com/johannaturpeinen).


Hva er ditt skjulte talent?
Jeg tror jeg fortsatt har til gode å finne ut hva mitt skjulte talent er. Men et ikke så skjult talent (om jeg tørr kalle det det) er vel at jeg er over gjennomsnittet interessert i interiør, og noe av det gøyeste jeg vet er å dekorere og stelle i leiligheten.
Hvor befinner du deg i livet om 10 år?
Om 10 år har jeg forhåpentligvis en jobb som jeg stortrives i, et flott hus med samboeren og en nydelig hund.


Hva er fremgangsoppskriften for deg og din blogg?
Jeg tenker at det viktigste er at jeg fotograferer og deler nye innlegg når jeg selv har lyst til det, og at nøkkelen ligger i at det skal være noe jeg gjør fordi det gir meg glede og et kreativt utløp. Jeg kan bruke flere timer på fotografering, redigering og på å finne ønsket oppsett på innlegget, men så er det jo også disse delene som er det gøyeste for meg.

Gode bilder og god tid er viktig for meg når jeg skal produsere innhold.


Nevn 3 ting du ønsker deg akkurat nå:
Jeg ønsker meg varmere og lysere tider, å reise til et nytt sted og et nytt objektiv.Besøk bloggen til Helene her: www.nouw.com/hep