Nine Agencyn lanseeraustilaisuus Oslossa

Nine Agencyn lanseeraustilaisuus Oslossa

Helmikuun viimeinen päivä ei tuonut paitsi hämmästyttävää säätä, vaan myös mahtavan päivän, joka oli täynnä suuria hymyjä ja ihastuttavan lounaan Nouwin ja Nine Agencyn kanssa. Nine lanseerattiin aivan hiljattain, joten kutsuimme monta upeaa bloggaajaa meidän kanssa Christiania ravintolaan lounaalle. Klikkaa tästä nähdäksesi lisää! Other - 1

Nine Agency on osa Nouwia. Se lanseerattiin 4. lokakuuta 2018, keskittyen eniten myynteihin ja kampanjoihin käyttäen vaikuttajamarkkinointia. Nine on markkinointitoimisto, joka keskittyy eniten kansainväliseen myyntiin. Samalla tavalla, kuin Nouw, Nine Agency on kansainvälinen ja tämän takia on tärkeää tavata kaikkia, joiden kanssa työskentelemme eri markkinoilla. Haluamme keskittyä olemaan välikätenä vaikuttajien ja asiakkaiden välillä, jotka haluavat markkinoida itseään vaikuttajamarkkinoinnin avulla. Tilaisuudet, niin kuin tämä, jonka pidimme eilen, on oiva tapa opettaa profiilejamme Nine Agencystä ja kaikesta mitä teemme.

Ellen ja @Viralvogue oppimassa Nine Agencystä.

Menu, josta tytöt saivat valita annoksensa. Ruoka oli herkullista!

Olimme onnekkaita, että saimme Fotobarenin tilaisuuteen! @gambitsky, Ellen ja @dalyndarling olivat kolme bloggaajaamme, jotka ottivat hyödykseen tämän upean kultaisen seinän.

Kaikki saivat tietenkin ihanat goodiebagit itselleen! Saimme monta erittäin anteliasta sponsoria, joten pussit olivat täynnä ihanuuksia kaikkien vietäväksi kotiin. Iso kiitos kaikille!


Iso kiitos kaikille sponsoreille! Erikoinen kiitos Christiania ravintolalle, joka auttoi meitä tilallaan ja ruuillaan, ja Fotobarenille ihanista kuvista! Muut sponsorimme olivat The Body Shop, This is PR, Foreo, KK Allers, NA-KD ja Ideal Of Sweden.

Kuvat: Ronja Slar