Nina tipser: "Slik får jeg ekstra glød"

Er huden din desperat etter mer glød og fuktighet etter de kalde vintermånedene? Frykt ikke! Nina Sandbech har testet ut noen nye produkter som hun deler med oss i dag. Beauty -

I samarbeid med Estée Lauder


Nina Sandbech (@ninasandbech) har i samarbeid med Estée Lauder delt noen av sine hudpleie-favoritter for å behandle aldringstegn. Produktene skal også gi en glattere, fyldigere og mer elastisk hud. I dag viser hun oss tre produkter som hun i tillegg synes gir henne både glød og fukt!

"Jeg tester nå ut tre produkter fra Revitalizing Supreme+ serien. Så i tillegg til fuktighetskremen "Global Anti-age Cell Power Creme" som føles behagelig på huden og gir masse fukt, så bruker jeg "Global Anti-Age Instant Refinishing Facial", en lett eksfoliering som gjør huden myk, fresh og fjerner døde hudceller", forteller Nina.

Det tredje produktet er "Global Anti-Age Cell Power Eye Balm" som Nina sier er en rik og nærende øyebalm som etterlater huden rundt øynene mer strålende.Den populære fuktighetskremen "Revitalizing Supreme+ Global Anti-age Cell Power Creme" inneholder det eksklusive Moringaekstraktet. Det gjør at den silkemyke og dybdepleiende kremen fremmer hudens naturlige evne til forsterke kollagen og elastin. Hudens fasthet, tetthet og elastisitet blir merkbart forbedret.

"Det jeg liker best med denne kremen er at den gir mye fukt og glød. Nå som huden fortsatt er tørr på grunn av denne lange vinteren, så bruker jeg den morgen og kveld over ”Advanced Night Repair Serumet". Nærmere sommeren vil jeg nok bruke en lettere krem på dagtid", legger Nina til.Les Nina sin bloggpost her.


Bilder: @ninasandbech


Writer
Redaktionen