Nina tipser: "En foundation som holder hele dagen"

Nina tipser: "En foundation som holder hele dagen"

Sliter du med at sminken forsvinner sakte men sikkert noen timer etter påføring? I dag tipser Nina Sandbech om en ny foundation hun har testet som smelter inn i huden og som holder hele dagen. Beauty -

I samarbeid med Estée Lauder


Nina Sandbech (@ninasandbech) har i samarbeid med Esteé Lauder testet deres "Double Wear" foundation som er en foundation med stor dekkevne og holdbarhet. Den skal også beskytte huden med solfaktor 10. I dag forteller Nina om sin erfaring med produktet!

"I det siste har jeg prøvd "Double Wear" foundation fra Esteé Lauder. Den holder seg fin hele dagen og beskytter huden med solfaktor 10. Perfekt når man har en hektisk hverdag og ønsker en sminke som holder seg på plass hele dagen", forteller Nina.Foundationen skal føles lett på huden, være litt mattende og holde hele dagen. Dette kan Nina bekrefte.

"Jeg pleier ofte å ikke like foundationer som er veldig dekkende. Men Double Wear ble jeg veldig positivt overrasket over. Jeg påførte den tidlig på morningene, jobbet hele dagen og dro på fest på kvelden uten å ta av meg sminken og påføre ny, slik jeg alltid gjør når jeg skal på fest. Men huden min så like fin og plettfri ut utover kvelden", legger Nina til."Double Wear" kommer I mange fargetoner, og i de store varehusene kan man få hjelp til å finne sin farge ved hjelp av iMatch-verktøyet som scanner huden og finner din perfekte farge. Nina bruker for øyeblikket fargen "2W2 Rattan", men forteller at hun kommer til å gå over til en mørkere nyanse nå som sommeren er like rundt hjørnet.

"Det beste tipset når man skal kjøpe foundation er å kjøpe to farger, en litt mørkere til sommeren og en litt lysere nyanse til vinteren. Så kan man blande seg fram med fargene mellom årstidene. For å ha feil farge er ikke pent, foundation skal smelte inn i huden", forteller hun.


Bilder: @ninasandbech


Du finner foundationen her.


Writer
Redaktionen