Nina tipsar: "En foundation som håller hela dagen"

Nina tipsar: "En foundation som håller hela dagen"

Har du problem med att sminket försivnner sakta men säkert bara timmar efter att du sminkat dig? Idag tipsar Nina Sandbech om en foundation hon har testat som både smälter in i huden och håller hela dagen. Skönhet - 20

I samarbete med Estée Lauder

Nina Sandbech (@ninasandbech) har i samarbete med Esteé Lauder testat deras "Double Wear" foundation som är en foundation med hög täckning och bra hållbarhet. Den skyddar även din hy mot solen då den innehåller SPF 10. Idag recencerar Nina produkten!

"Den senaste tiden har jag provat "Double Wear" foundation från Esteé Lauder. Den håller sig fin på huden hela dagen och innehåller solskyddsfaktor 10. Perfekt när man har en hektisk vardag och önskar att sminket ska hålla sig på plats hela dagen," säger hon.Foundationen ska kännas lätt på huden, hålla huden matt och hålla sig på plats hela dagen. Detta kan Nina bekräfta att den gör.

"I vanliga fall gillar jag inte foundations som är så täckande. Men Double Wear blev jag väldigt positivt överraskad av. Jag applicerade den tidigt på morgonen, jobbade hela dagen och drog sedan på fest på kvällen utan att sminka av mig och sminka mig på nytt, något jag alltid gör annars när jag ska på fest. Men min hy såg fin och felfri ut hela kvällen," säger Nina."Double Wear" kommer i många nyanser, och i de stora varuhusen kan du få hjälp med att hitta just din nyans med deras iMatch-verktyg, som scannar huden och finner den perfekta nyansen för just dig. Nina använder just nu "2W2 Rattan", men säger att hon nu gärna går över till något lite mörkare då sommaren är precis runt hörnet.

"Det bästa tipset när du ska köpa foundation är att köpa två färger, en lite mörkare till sommaren och en ljusare till vintern. Sedan kan du blanda de båda färgerna under våren och hösten. För att bära fel färg är inte fint, foundation ska smälta in i huden," berättar hon.

Bilder: @ninasandbech


Du hittar foundationen här.


Skribent
Redaktionen