"Ni kommer få läsa allt som ligger mig varmt om hjärtat"

"Ni kommer få läsa allt som ligger mig varmt om hjärtat"

Veckans blogg denna vecka är Hanna Kempe som drömmer om ett liv i Paris. I hennes blogg kommer ni få läsa mycket om mode, hennes shoppingfynd och inspirationsbilder. Häng med och läs hennes intervju nedan! Profile -

Hej Hanna, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej, Jag mår jättebra! Det känns helt fantastiskt.

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
Ni kommer få en härlig blandning av mode, något som ligger mig varmt om hjärtat, mat, resor, min vardag vilket inkluderar mina vänner och saker jag gör på fritiden!

Vilket är ditt bästa modetips, generellt?
Köp ett plagg/accessoar som du alltid kan känna dig snygg i/med. Min safe-card accessoar är min kära Céline väska, känner mig alltid fab i den. Jag har även en röd sidenkappa som jag köpte för 60 kr på Stadsmissionen, den gör vilken dag som helst bättre!

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Beror absolut på årstid, på sommaren är det sittandes på en uteservering med mina vänner, skrikandes och bekymmerslösa. Nu på hösten är det filmkväll med god mat och en bra film, även det med kompisar.

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
En av mina favorit bloggare är min bästa kompis Lovisa Lindgren @LINDGRENLOVISA hon bor i Paris just nu och lever drömlivet. De är tur att hon bloggar så vi här hemma kan följa henne, så vi inte saknar henne för mycket. Sedan följer jag min andra nära vän @OLIVIAHAGEUS som skriver massa fina texter och peppar oss tjejer till 100. @ALVAFROSTANDER är också en favorit, hennes blogg har en sådan mysig atmosfär och hennes stil är to die for.

Dela med dig av en dold talang du har!
Om du ställer fram en chipspåse framför mig kommer den nog försvinna på 10 sekunder, tro mig, de vill du se!

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Bosatt i antingen Paris eller Köpenhamn. Om dagarna så hobby-fotar jag och shoppar alldeles för mycket skor. Jag har även en massa hundar som min mamma tar hand om. Vi spenderar dagarna strosades i någon park och sedan spenderar jag kvällarna med att hänga och äta god mat med mina vänner.

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Less is more, ju enklare desto bättre!

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
Att hitta de perfekt åtsittande Levis jeansen, att hösten blir så där mysig och inte för kall och att tiden kunde gå lite snabbare så jag får åka ner till mitt kära Paris.

Hannas blogg: nouw.com/hannakempe