News: Nu kan du se udvidet statistik for dine blogindlæg

News: Nu kan du se udvidet statistik for dine blogindlæg

Nu kan du som Nouw blogger, have muligheden for at se statistikker for enkelte indlæg. Er du nysgerrig omkring hvordan din engement er, unikke besøgende og hvor længe dine læsere har brugt tid på at læse dit indlæg? Det og meget mere kan du nu se på din konto. Blogging tips - 2

Er blog statistikker ikke sjovt? Det synes vi også! Derfor har vi udviklet en statistik side til dig på din Nouw konto, så det er let for dig at få et overblik. Her kan du finde den komplette guide til statistik siden.

Nogle sjove nyheder? Nu kan du se udvidet statistik for enkelte blog indlæg. Antallet af læsere, som du før så under Alle Indlæg, er nu blevet flyttet til denne side. På den måde, har du dine statistikker samlet under et sted. Godt, ikke?

Sådan ser du statistikker for et enkelt indlæg:
1. Gå til Din Blog / Alle Indlæg

2. Find det indlæg du vil se statistikker på og klik på det

3. Vælg alternativ Statistik i menuen der popper op

Sådan ser det ud når du klikker på et blogpost under Alle indlæg og vælger muligheden statistik

Dette er hvad du kan se under statistik siden for et enkelt indlæg:

- Engagement (måler hvor meget dine læsere har interageret med dit blogpost, altså hvor meget de har liket og kommenteret).

- Sessions (antal besøgende)

- Unikke besøgende

- Average time spent

- Antal kommentare

- Antal likes

- Antal læsere *

Please note!
De nye statistikker for enkelte indlæg er kun synlige for dit indlæg der er postet idag (31 maj) og frem. Ingen gamle indlæg har denne information. Denne funktion vil også være synlig på appen snart.

*Vores gamle måde at måle læsere - når du besøgte en blog, er de første 10 indlæg talt som læst (hvorend du har scrollet ned eller ej). Nu har vi en mere avanceret måde at måle antal læsere på og nu vil vi kun måle når indlægget faktisk er læst - på skærmen - se "sessioner" og "unikke besøgende". Denne avancerede måde at måle på, er noget mange brands der arbejder med bloggere vil have som krav.

UPDATE: Den nye statistik for enkelte indlæg vil også være tilgængelig i appen fra d. 4 juni!

Featured image: @anettemarie


Writer
Redaktionen