NEW IN: Nu kan du følge blogs i Nouw's app - uden at have en blog

NEW IN: Nu kan du følge blogs i Nouw's app - uden at have en blog

Har du mange følgere, som ikke blogger på Nouw selv? Intet problem - nu har vi udvidet Nouw appen med en follow mode mulighed. Det betyder, at du kan følge blogs, uden at have din egen blog. Dette gør det let at følge med i alle de nye blogpost - i bare én app! Lifestyle - 2

Måske så du at vi fejrede noget sjovt igår? Hashtagget: #FollowMeNouw havde travlt, som vi fejrede det samme event, på samme tidspunkt, i både København, Oslo, Helsinki, Gøteborg og Stockholm. Hvad fejrede vi? Udgivelsen af det nye tiltag i vores populære Nouw app!

Fra nu af, har vi to forskellige versioner af Nouw appen; en til de som har en blog og en til dem som kun ønsker at følge blogs, uden at have deres egen!


Sådan kommer du igang med det nye follow mode i Nouw appen

1. Download Nouw appen i App store eller Google Play.

2. Klik på én af de to muligheder "... bare følg blogs" når du skal oprette en konto og du vil blive taget til den nye follow mode I appen.

3. Når du er logget ind vil du komme direkte til nyhedssiden. Her vil du se nogle foreslag på bloggere du kan følge, men du kan også søge efter dine favorite Nouw bloggers in søgefeltet ovenover, eller bloggere udenfor Nouw.

4. Menuen I follow mode indeholder funktion du kan bruge til at følge og interagere med dine Nouw-favoritter - med lethed. Her kan du se dine notifikationer for når en af dine favoritter har udgivet et nyt indlæg, eller hvis nogen har svaret på en af dine kommentarer, for eksempel. Du kan også sende DM's til andre brugere og bloggere. Hvis du øsnker at aktivere den anden version af appen, og oprette en blog - er det eneste du skal gøre er, at trykke på "start en blog" og så vil der blive oprettet en til dig. Blogging mode på appen vil blive aktiveret for dig på samme tid. Ja, det er virkelig SÅ enkelt!


7 fordele ved at følge blogs på Nouw med det nye follow mode

1. Du vil blive taget direkte fra nyhedsfeedet til blogindlægget, uden at skulle se en RSS version af blogindlægget først. Dine besøgende vil også blive talt som besøgende på bloggerens statistik - noget der vil hjælpe bloggeren!

2. Du kan følge blogs både på og uden for Nouw.

3. Du kan vælge at aktivere push notifikationer, til når en af dine favorit bloggere udgiver et nyt indlæg. På den måde misser du aldrig et nyt post.

4. Du kan kommentere og interagere med andre direkte i appen, uden at skulleudfylde informationer hver gang.

5. Få notifikationer hver gang nogen svarer på en kommentar, det er ikke nødvendigt at signe op for e-mail notifikationer længere!

6. Med få kliks kan du starte din egen blog og på den måde aktivere blogging mode I appen.

7. Selvfølgelig er, Nouw appen gratis at downloade og bruge!


Source error

Dette er et eksempel på hvordan det ser ud, når du får en notifikation, når en du følger har udgivet et nyt blogindlæg.


Header billede: @eddam


Writer
Redaktionen