Neda vant #Nouw30DayChallenge

Neda Sadejou tok hjem den store premien i vår 30 dager lange blogg-utfordring. Vi tok pusten fra den glade vinneren! Profile - 1

Hei @neda, gratulerer så mye som vinner av konkurransen! Hvordan føler du deg akkurat nå?

Tusen hjertelig takk! Jeg kjenner en enorm lykkerus. Jeg er så utrolig glad over å få denne muligheten hvor jeg kan vokse som blogger.

Du har akkurat blogget 30 dager i strekk, noe som er en utfordring i seg selv, men det er også en utfordring å publisere varierende og inspirerende innlegg så mange dager på rad. Hvordan fant du inspirasjonen under konkurransen og hadde du noen strategi?

Jeg finner inspirasjon overalt! Jeg blir inspirert av så mange ulike ting; folk på gaten, reiser, på løperunder, musikk, vakre bilder på Instagram, minner, moteblad... Ja, av alt egentlig. Min største utfordring er å holde bloggen oppdatert med gode innlegg. Tidligere hadde jeg en veldig ujevn oppdatering med tanke på at jeg hadde ett veldig hektisk liv, med en heltidsjobb og heltidsstudier på samme tid, som krevde mye selvdisiplin. Dessverre resulterte dette i at jeg ikke kunne fokusere fullt på bloggen, noe som førte til at jeg ikke fikk utløp av meg selv og min kreative side. Da krevdes det en strategi som skulle gå sammen med hverdagslivet, for alt handler jo om balanse.

Min strategi for konkurransen har vært å holde det så strukturert som mulig, først og fremst for min egen del, men også for lesernes del. Det er minst like viktig å levere bilder av god kvalitet som det er å ha struktur i bloggen. Å holde det enkelt og rent, men samtidig sette sin egen nisje på det.Var det lettere eller vanskeligere enn hva du hadde forestilt deg å blogge en gang hver dag?

I begynnelsen var det virkelig en utfordring for meg; jeg hadde ingen motivasjon, var usikker og hadde en liten kreativ-tørke. Med min strategi på å holde det så strukturert som mulig så var det likevel mye lettere å blogge minst en gang om dagen. Å planlegge og lage lister er noe som jeg gjør i hverdagen og som jeg implementerte i bloggen. Det holder meg fokusert og strukturert.

Det er åpenbart at viljen for blogging og utvikling er grunnleggende i denne konkurransen. Siden jeg hele tiden streber etter å ha bloggen som en heltidsjobb kreves det tid og viljestyrke, som hvilken som helst annen jobb eller prosjekt. Utfordringen beviste virkelig at viljestyrke, mål og hardt arbeid gir gode resultater!

Nå til reisen! Du har jo ikke bare vunnet #Nouw30DayChallenge, men også en inspirasjonsreise til London med noen du er glad i. Hva ser du mest frem til å gjøre i byen?

Det skal bli så utrolig kult å dra på en inspirasjonsreise til London. Det jeg ser mest frem til er å fortsette vokse, i og med at jeg skal skrive reisereportasje, men selvsagt også å feire seieren med en eller to drinker.

Sist, men ikke minst; har du fått tilbake gnisten for å blogge og kommer du til å fortsette å blogge hver dag også i fremtiden?

Jeg kommer definitivt til å oppdatere bedre enn hva jeg har gjort tidligere. Utfordringen har bidratt til at jeg har funnet tilbake min kreative side, noe som var målet mitt. Det var som sagt en utfordring å forsøke å blogge med kvalitet, hver dag. Derimot er det noe jeg synes er utrolig moro. Jeg elsker at jeg kan inspirere leserne mine med bra innhold på en daglig basis! De fine kommentarene motiverer med til å ville forbedre arbeidet, samt oppmuntrer meg til å prøve nye ting.


Nedas blogg: nouw.com/neda

Writer
Redaktionen