Neda vann #Nouw30DayChallenge

Neda vann #Nouw30DayChallenge

Neda Sadejou tog hem förstapriset i vår 30 dagar långa bloggutmaning. Vi tog pulsen på vår glada vinnare! Profile - 32

Hej @neda, stort grattis till vinsten! Hur känner du dig just nu?
Tack så hjärtligt! Jag känner verkligen ett enormt lyckorus. Jag är så himla glad över att ha fått denna möjlighet att växa som bloggerska.

Du har precis bloggat 30 dagar i sträck, något som är en utmaning i sig, men det är även en utmaning att publicera varierande och inspirerande inlägg under så många dagar i rad. Hur hittade du din inspiration under tävlingens gång och hade du någon strategi?
Jag finner inspiration överallt! Jag inspireras av så många olika saker; folk ute på gatan, resor, på löprundan, musik, vackra bilder på Instagram, minnen, modetidningar givetvis… ja, av allt egentligen. Min största utmaning var att hålla bloggen uppdaterad med bra inlägg. Tidigare hade jag en väldigt ojämn uppdatering med tanke på att jag hade ett väldigt hektiskt liv, med ett heltidsjobb och heltidsstudier på distans, som krävde mycket självdisciplin. Dessvärre resulterade detta i att jag inte kunde fokusera fullt ut på bloggen, vilket ledde till att jag tappade bort mig själv och min kreativa sida. Det krävdes en strategi som skulle gå ihop med mitt vardagsliv, för allt handlar ju om balans.

Min strategi för denna tävling var att hålla det så strukturerat som möjligt, främst för min egen del men även för läsarnas del. Det är minst lika viktigt att leverera bilder med kvalité som det är att ha en struktur i bloggen. Att hålla det enkelt och rent men samtidigt sätta din egen nisch på det.Var det lättare eller svårare än vad du föreställt dig att blogga en gång per dag?
I början var det verkligen en utmaning för mig; jag hade ingen motivation, var osäker och hade dessutom tappat min kreativa sida. Med min strategi att hålla det så strukturerat som möjligt var det lättare att blogga minst en gång per dag. Att planera och göra listor är någonting som jag gör i vardagen och som jag implementerat i mitt bloggande. Det håller mig fokuserad och strukturerad.

Sedan är det självklart viljan att blogga och utvecklas. Då jag strävar efter att ha bloggen som ett heltidsjobb krävs det även tid och vilja, som vilket annat jobb eller projekt som helst. Utmaningen bevisade verkligen att vilja, mål och hårt arbete ger goda resultat.

Nu till resan! Du har ju inte bara vunnit #Nouw30DayChallenge, men också en inspirationsresa till London med någon du tycker om. Vad ser du mest fram emot att göra i staden?
Det skall bli så otroligt kul att komma iväg på en inspirationsresa till London. Det jag ser mest fram emot är att fortsätta växa, i och med resereportaget som jag ska skriva, men självklart även för att fira vinsten med en eller två drinkar.

Sist men inte minst; har du fått tillbaka din bloggpepp och kommer du att fortsätta blogga varje dag även i framtiden?
Jag kommer definitivt uppdatera bättre än vad jag gjort tidigare. Utmaningen har bidragit till att jag hittat tillbaka till min kreativa sida, vilket var mitt mål. Det var som sagt en utmaning att försöka blogga med kvalité, varje dag. Däremot är det någonting som jag tycker är otroligt roligt. Jag älskar att jag kan inspirera mina läsare med bra innehåll på en daglig basis. Deras fina kommentarer motiverar mig att vilja förbättra mitt arbete samt, uppmuntrar mig att prova nya saker.


Nedas blogg: nouw.com/neda


Writer
Redaktionen