Neda vandt #Nouw30DayChallenge

Neda Sadejou vandt førstepladsen i vores 30 dages lange blogudfordring! Vi tog pulsen på vores glade vinder! Profile - 4

Hej @neda, stort tillykke med sejren! Hvordan har du det lige nu?
Af hjertet tak! Jeg føler virkelig et enormt lykkerus. Jeg er så utrolig glad for, at jeg har fået denne mulighed at vokse som blogger.

Du har blogget i præcis 30 dage i træk, hvilket er en udfordring i sig selv, men derudover er det også en udfordring at publicere varierende og inspirerende indlæg under så mange dage i træk. Hvordan fandt du din inspiration under konkurrencens forløb og havde du lagt en strategi?
Jeg finder inspiration overalt! Jeg bliver inspireret af så mange forskellige ting; folk ude på gaden, rejser, på løbeturen, musik, flotte billeder på Instagram, minder, modemagasiner selvfølgelig.. ja, overalt egentlig. Min største udfordring var at holde bloggen opdateret med gode indlæg. Tidligere opdaterede jeg ganske ujævnt, med tanke på, at jeg havde et vældigt hektisk liv, med fuldtidsjob og fuldtidsstudie på distance, som krævede meget selvdisciplin. Desværre resulterede det i, at jeg ikke kunne fokusere fuldt ud på bloggen, hvilket førte til, at jeg mistede mig selv og min kreative side. Det krævede derfor en strategi, som skulle fungere sammen med mit hverdagsliv - alt handler jo om at finde en balance.

Min strategi for denne konkurrence var at holde det så struktureret som muligt, både for min skyld, men også for læsernes skyld. Det er ligeså vigtigt at levere billeder med kvalitet, som det er at have en struktur på bloggen. Det gælder om at holde det enkelt og rent, men samtidig sætte sin egen niche på det.

Var det nemmere eller sværere end du havde forestillet dig at blogge en gang om dagen?
I starten var det virkelig en udfordring for mig; jeg havde ingen motivation, jeg var usikker og havde desuden mistet min kreative side. Med min strategi om at holde det så struktureret som muligt var det nemmere at blogge mindst en gang om dagen. At planlægge og lave lister er noget jeg normalt laver i hverdagen, og som jeg også havde implementeret for bloggen. Det holder mig fokuseret og struktureret.

Derudover er der selvfølgelig også viljen til at blogge og udvikles. Da jeg stræber efter at have bloggen som et fuldtidsjob, kræver det virkelig tid og vilje, som et hvilket som helst andet job eller projekt. Udfordringen beviste virkelig at vilje, mål og hårdt arbejde giver et godt resultat.

Nu til rejsen! Du har jo ikke bare vundet #Nouw30DayChallenge, men også en inspirationsrejse til London med én du holder af. Hvad ser du mest frem til at lave i byen?
Det kommer til at være helt fantastisk at komme væk på en inspirationsrejse til London. Det jeg ser mest frem i mod er at forsætte med at vokse i og med, at jeg skal skrive en rejseartikel, men også at fejre gevinsten med en eller to drinks.

Sidst men ikke mindst; har du fået tilbage din motivation til at blogge, så du forsat kan komme til at blogge hver dag i fremtiden?
Jeg kommer definitivt at opdatere mere en hvad jeg har gjort før. Udfordringen har bidraget til, at jeg har fundet tilbage til min kreative side, hvilket var mit mål. Det var som sagt en udfordring at forsøge at blogge med kvalitet, hverdag. Derimod er det noget jeg virkelig synes er utroligt sjovt. Jeg elsker, at jeg kan inspirere mine læsere med godt indhold på daglig basis. Deres fine kommentarer motiverer mig til at forbedre mit arbejde samt opmuntrer mig til at prøve nye ting af.


Nedas blogg: nouw.com/neda

Writer
Redaktionen