"Når jeg kommer i snak, kan man næsten ikke lukke munden på mig igen"

"Når jeg kommer i snak, kan man næsten ikke lukke munden på mig igen"

Denne uges blogger er modebevidste Daniel. Lær ham bedre at kende her, hvor vi taler om blogging, shopping og drømme. Psst. hvis du vil se mere til Daniel, kan du klikke ind på hans blog nederst i artiklen. Profile - 5

Hej Daniel, hvordan har du det?

Hej! Jeg har det fantastisk. Jeg sidder i toget og arbejder på min portefølje, så alt kører som det skal for tiden.

Din blog er super nice! Beskriv den med 3 ord.

Tusind tak! Som udgangspunkt vil jeg nok gå med minimalistisk, personlig og simplicitet.

Hvorfor begyndte du at blogge?

Det er ved og være mange år siden, at jeg startede med det. Dengang hvor det egentlig stadigvæk var en undervurderet platform. Dog begyndte jeg fordi det virkede lidt spændende, at have sit eget lille hjørne af internettet, hvor man kunne poste det som faldt en ind. Dog var det helt sikkert også for at skabe et frirum, hvor jeg havde mulighed for at kunne poste de ting som interesserer mig og skaber værdi for mig.

Hvad har været den bedste oplevelse ved at blogge?

Det har været den erfaring, som jeg har fået med mig - og jeg vil på ingen måder være foruden det. Jeg har gjort det i mange år, hvor det blot har været en hobby. Jeg har lært en del om mig selv, hvordan det fungerer og bestemt også udviklet et bedre ordforråd, hvilket jeg værdsætter i dag.

Fortæl os lidt om dig selv!

Det er næsten lidt svært, når jeg generelt er meget åben på min blog. Ofte bliver jeg spået til at være lettere snobbet, men tilfældet er noget helt andet. Når jeg kommer i snak kan man næsten ikke lukke munden på mig igen.

Som den famøse blogger jeg i øvrigt også er, så er jeg, hverken typen som kan udstå kaffe eller rugbrødsmadder med avocado.

Vi elsker din stil. Hvad er din absolut yndlingsbutik?

Jeg har rigtig mange favoritter. Særligt hvis man ser på highstreet er ZARA, Mango og Bershka og Weekday et godt alternative. Dog er jeg også faldet meget for Han Kjøbenhavn, Axel Arigato, Adidas og Nike.

Hvor finder du din modeinspiration henne?

De sociale medier og generelt i gadebilledet. En del fra min skole ligeså, da jeg går på en designskole, så der er også utrolig mange forskellige tilgange til mode!

Hvilke andre influencere bliver du inspireret af?

Generelt af Jaimetoutcheztoi, Simon Pii, Ditlev Fejerskov, Maria Kragmann, Freja Wewer, Josefine HJ og Rasmus Baun Bartram.

Hvad har du af drømme indenfor de næste 3 år?

Jeg har rigtig mange drømme. Indenfor de næste 3 år skulle jeg gerne være færdiguddannet, som designteknolog med speciale i branding og marketing management. Min hungren efter at komme til den Københavnske storby er forhåbentligt også blevet til en realitet, frem for blot ønsketækning. Jeg har forhåbentligt et arbejde, som jeg nyder at stå op til og kan se min fremtid i.

Hvis du vil se mere til Daniel, kan du følge hans blog lige her: @danielgrabow