Naomi blev årets Rising Star!

Naomi blev årets Rising Star!

I söndags tog Yayas dotter Naomi hem priset Rising Star på Big Buzz Awards i Stockholm. Inte nog med det - hon fick gå längs röda mattan med sin dröm-date Samir! Lifestyle -

I söndags gick den första Big Buzz Awards av stapeln på ett fullsatt Bens i Stockholm. Big Buzz är en nystartad gala skapad av Aftonbladet Boom och är till för att lyfta kreativitet och belöna uppfinnelserikedom. Naomi, vår bloggare Johanna @Yayas Ljungqvists dotter, tog hem priset Rising Star!

”Priset var så tungt så att jag nästan dör!” säger Naomi i ett klipp på Instagram efter att hon tagit emot priset. Firade gjorde hon med att äta köttbullar på hotellrummet. Men inte nog med det - Naomi fick gå med sin idol Samir Badran på röda mattan!

Veckan innan hade han ringt upp Naomi och frågat om hon ville gå med honom på galan som hans date. Samir blev uppmärksammad om sitt lilla fan då mamma Johanna lade upp ett videoklipp där Naomi säger att hon tycker Samir är snygg och att hon vill bjuda ut honom att dricka te på stan.


Vi säger stort grattis till Naomi och firar med att visa några av våra favoritklipp!


När du och din date ska färg-matcha


När du hittat din nya grej och föräter dig första dygnet


När du vet att fika löser alla problem


Omslagsbilder: @Yayas