Nadine Olsen: Topp 10 skjønnhetstips

Nadine Olsen: Topp 10 skjønnhetstips

#Nouw30DayChallenge - Lurer du på hvordan du kan få leppestiften til å sitte hele kvelden? Eller hvordan du enkelt kan se mer våken ut på tunge morgener? Det har vår blogger og makeup artist Nadine Olsen svar på! Blogging tips - 6

Vinneren i den første ukesutfordringen i #Nouw30DayChallenge er Nadine! Utenom å få sitt innlegg publisert i Nouw Magasin, har hun også vunnet en fin premie fra vår sponsor NA-KD!


I dag tenkte jeg å komme med mine 10 beste skjønnhetstips, både innenfor makeup og hudpleie. Selv synes jeg alltid det er gøy å lære noe nytt så kanskje du finner noen tips her som du ikke alt hadde tenkt på!


1.
Mitt absolutt beste tips som du sikkert har hørt før er husk en god hudpleie rutine! Er grunnarbeidet dårlig, da blir også resultet dårlig uansett hvor dyre makeup produkter du bruker. Så vet du ikke hvilken hudtype du har så gå til en hudpleier og få det bekreftet så kan du kjøpe inn produkter som vil fungere til din hud.

2. Har du bare en foundation som er skikkelig heavy og tung, bland inn litt fuktighetskrem så får du en lettere foundation, du kan blande deg helt ned til en bb crem, jo mer fuktighetskrem jo lettere vil den bli.
Husk bare at den også vil dekke mindre jo mer fuktighetskrem du har i.

3. Dersom du ikke har et "bryns pudder" så har du sikkert en eller annen øyenskygge som vil fungere fint, du kan fint bruke en øyenskygge til dette.


4.
Etter at du har fylt bryna (enten med pomade eller skygge) så vil det gi brynet og hele øyet et ekstra løft om du bruker en foundation, bryns highlighter eller concealer som er litt lysere enn huden din og legger under brynet langs kanten, du vil se mye mer våken ut, samtidig som du vil gi brynet en mer rett linje dersom du feks ikke fyller inn bryna.

5. Vask av deg sminken før du legger deg! Viste du at dersom du ikke gjør dette eldres huden med 2-3 dager ekstra for hver natt du sover med sminken på!!! Tenk på det neste gang du legger deg uten å fjerne den.


6.
er du trøtt og sliten? For å gi en utstråling som sier noe annet kan du bruke en hvit eller lyse beige liner på våtkanten under øyet. Dette vil åpne øyet opp og få deg til å virke mye mer fresh og våken.

7. Pass på at du holder fokuset på enten øyne eller lepper. Det vil si at går du for en smokey eye så kan det være en fordel å bruke noe mer nude på leppene slik at det er øynene som er i fokus. Samme gjelder dersom du går for knall røde lepper, velg heller noe mer lett, dette betyr ikke at du ikke skal ha noe på øynene men ikke noe som er skikkelig pang. Dette fordi kjører du pang på begge deler så vil en ikke ha noe direkte fokus og looken vil da bli mer "en av mange"

8. Ønsker du at leppestiften skal sitte hele kvelden og litt lengre? Regel nummer en er og ikke bruke en gloss, dette da de forsvinner hurtigere uansett hva du gjør. Når det så kommer til leppestiften så legger du først et lag leppestift, deretter tar du et papir (feks tørke papir) og skiller lagene på det slik at du sitter igjen med et heeeelt tynt papir lag. Dette holder du over leppene imens du tar en børste og dypper i transparent pudder, så børster du pudderet lett over papiret på leppene. Når hele papiret over leppen har fått pudder på seg fjerner du papiret og legger et nytt lag leppestift. Deretter tar du et nytt papir og gjentar prosessen. Dette kan du gjør opp til en 5-6 ganger for å virkelig få det til å sitte! Husk bare og alltid avslutte med leppestift!


9.
Invester i noen gode kvalitets børster. Det trenger ikke være noen svin dyre, men prøv å finne noen som er av kvalitet då dette vil gjør jobben med å blende fargene sammen mye enklere og alt vil legge seg mye finere! Mine favoritter er Zoeva sine børster. De er dupes for Mac sine som vil si de er like gode bare mye billigere! Du får dem på Douglas!

10. Elisabeth Aarden sin 8 hour cream! Dette er da et produkt, men det er et sykt alsidig produkt! Har du såre lepper så er det en life saver, men du kan også bruke den som en nødløsning til hår gele, eller som en highlighter dersom du har glemt den! bare ta litt lett på fingeren og dabb på der du ønsker en lett glød. Har du små barn kan den til og med brukes på såre rumper og sår hud generelt! Som makeup artist har denne vært en life-saver mange ganger!

Jeg håper du finner noen tips som kan være til hjelp!

Foto og tekst: @NadineOlsen

Writer
Redaktionen