NA-KD lanserer beauty brand - NKD/BTY

NA-KD lanserer beauty brand - NKD/BTY

De aprikosfargede bildene på instagram med hashtaggen #beautyis_ har ikke gått ubemerket forbi, og vi har alle ventet i spenning. I dag er det offisielt, NA-KD lanserer sitt eget beauty brand NKD/BTY. Les om hvordan DU får tak i produktene først! Beauty - 1

Den 20 november flommet Instagram over med aprikosfargede bilder med hashtaggen #beautyis_, i den anledning at NA-KD endelig lanserer sitt eget beauty brand NKD/BTY.

NA-KD gjør en storsatsning og tar for første gang, siden sin egen varmemerkelansering, et steg inn på et helt nytt marked.
Det har lenge vært en stor etterspørsel av skjønnhet fra NA-KD’s kunder og er grunnen til lanseringen av NKD/BTY, som går live den 10 desember på NA-KD.com

Lanseringen består av skjønnhetsprodukter som er produserte for å fremheve naturlig skjønnhet, istedenfor å gjemme den. I kampanjen for NKD/BTY, som har gått live i hele Europa, testes akkurat nå produktene av flere ambassadører. Disse ambassadørene har publisert en “beauty is…” post på Instagram og har via dette innlegget vist en dypere forståelse for skjønnhet som hyller naturlige trekk fremfor perfeksjonisme.

NA-KD's Brand Director Natasha Billing:

"..NKD/BTY står for ideen om at det ikke finnes noen skavanker, men heller muligheten til å hylle det som er unikt med oss. Sminke skal gjøre det mulig å uttrykke seg uten å gjemme sin naturlige skjønnhet og skape en look som er like unik som du."

I kolleksjonen som lanseres finner du blant annet øyenbrynsgele, eyeliner, nøytral øyeskyggepalett, glow kits og flytende leppestifter. Produkter du vil ha i din sminkemappe!
Eller hvorfor ikke skjemme bort nære og kjære med en perfekt adventspresang eller julegave fra NKD/BTY.

Da både NA-KD og selskapets kunder fokuserer på holdbarhet, har produktene blitt laget helt uten testing på dyr og inneholder kun veganske ingredienser.

Lanseringen av skjønnhetsproduktene skjer den 10 desember og for å være en av de første til å legge fingrene på dine favoritter kan du signe up her!

Velkommen NKD/BTY, vi elsker deg allerede!