NA-KD lancerer beauty brand - NKD/BTY

NA-KD lancerer beauty brand - NKD/BTY

Instagram var fyldt med ferskenfarvede Instagram posts under hashtagget #beautyis_ og fik alle til at undre sig over hvad det betød. I dag er det officielt at NA-KD lancerer deres eget beauty brand NKD/BTY. Læs mere om hvordan du kan være en af de første til at få fat i produkterne!  Beauty - 1

Har du lagt mærke til de ferskenfarvede Instagram postes under hastagget #beautyis_ for nyligt? Årsagen er NA-KDs nye beauty brand NKD/BTY!

NA-KD har en ny kæmpe lancering og har taget et stort skridt ind på et helt nyt marked siden lanceringen af deres eget brand. Beauty har i lang tid været den mest efterspurgte kategori fra NA-KDs kunder og derfor går de nu live med den nye lancering den 10. December på NA-KD.com!


Produkterne fokuserer på at fremhæve den personline og indre skønhed i stedet for at fokus ligger på at se godt ud. I kampagnen for NKD/BTY der er gået live i hele Europa tester en masse ambassadører produkterne lige nu. Ambassadørerne der selv har publiceret "Beauty is_" postet, viser en meget dybere tanke omkring hvordan beauty kan udtrykke naturlig selvtillid fremfor perfektionisme.


NA-KDs Brand Director Natasha Billing:

"..NKD/BTY står for ideen om at der ikke er nogle fejl, kun muligheder for at hylde det der er unikt ved os selv. Makeup skal gøre det muligt at udtrykke sig selv, uden at skjule sin naturlige skønhed og skabe et look der er lige så unikt som en selv"

Den første kollektion der bliver lanceret er derfor skabt til at udtrykke naturlig skønhed i stedet for at skjule det. Blandt andet inkluderer kollektionen; øjenbryns gele, eyeliner, naturlige øjenskygge paletter, glow kits og flydende læbestift. Variationen i produkterne, store som små, gør dem perfekte som advents gaver, julegaver eller som en lille personlig gave til sig selv.

Eftersom at både NA-KD og deres kunder fokuserer på bæredygtighed, er produkterne produceret uden brug af test på dyr og med veganske ingredienser i tankerne.


Lanceringen af produkterne går live den 10. December og for at få chancen for at være en af de første til at få fingrene i produkterne kan du melde dig til lige her!

Velkommen NKD/BTY, vi er allerede vilde med dig!