Nå er den endelig her - Nouw's nye look

Nå er den endelig her - Nouw's nye look

Nå ligger den nye og etterlengtede versjonen av Nouw live. I dag presenterer vi en side som er freshere & bedre enn noensinne tidligere! Blogging tips - 11

I dag er dagen, og vi kan endelig stolt presentere en nyere, freshere og bedre versjon av Nouw enn noensinne. Selvsagt var vi veldig giret og klarte ikke holde oss til nå, derfor viste vi frem en sniktitt tidligere i år på hva vi satt og arbeidet med. Responsen vi fikk da var utrolig - tusen takk! Vi håper at den nye versjonen er alt dere forventet og enda litt til.

Hos Nouw streber vi alltid etter å ligge noen skritt foran, og spesielt når det gjelder brukervennlighet og design. Deres ønsker og meninger betyr mye for oss, og vi ønsker å tilby dere et så bra bloggverktøy som overhode mulig. Et verktøy deres trives med og som dere synes er enkelt og praktisk å bruke.

De aller største nyhetene:

- En ny og forbedret statistikkside - her kan du lese en komplett guide for den nye statistikksiden

- Enda mer moderne design

- Forbedret bloggverktøy som gjør det enklere å lage fine innlegg på en kjapp måte


Den nye startsiden

Nyhetsfeeden

Nytt innlegg

Designsiden


Vi vil høre hva du synes!

Finner du noe som ikke fungerer som det skal, som føles uklart eller noe du synes kan bli bedre? Gi oss en lyd på [email protected] Forklar spørsmålet ditt, grunnlaget eller idéen til forbedring så godt du kan. Og du, ikke glem å legge til bloggens navn slik at vi kan finne deg.


Nå kicker vi i gang den beste blogghøsten noensinne! Eller hva?


Writer
Redaktionen