"Muoti on ihana tapa näyttää persoonallisuutensa"

"Muoti on ihana tapa näyttää persoonallisuutensa"

Viikon bloggaajamme Aurora Binder kehottaa unohtamaan säännöt mitä tulee pukeutumiseen ja kokeilemaan erilaisia tyylejä! Profile - 1


Hei Aurora! Kerro meille vähän itsestäsi, kuka olet ja mistä tulet?
Olen 19-vuotias nuori nainen Espoosta, joka rakastaa muotia, treenaamista, matkustamista ja kahvitreffejä hyvässä seurassa. Paino blogissani on suurimmaksi osaksi muodissa, arjen kuulumisissa, matkustamisessa ja kaikessa siltä väliltä!

Millainen on tavallinen arkipäiväsi?
Oma arkeni vaihtelee päivästä toiseen ihan superisti! Pyrin aina heräämään aikaisin, syön aamupalaa ja arkisin teen aina heti aamusta päivän treenin, joko salilla tai kotona. Sen jälkeen suunnitelmista riippuen suuntaan laittauduttuani joko kuvaamaan, tapahtumiin, töihin tai näkemään kavereita tai poikaystävääni.

Keiden vaikuttajien tyyleistä saat eniten inspiraatiota? Miksi juuri heidän?
Juuri nyt rakastan Vivian Hoornin, Matilda Djerfin, Romee Strijdin, Josefine H. J:n ja tietenkin all-time lempparini Lisa Olssonin tyylejä. Nämä naiset ovat nii upeita ja inspiroivia, niin tyylillisesti, kuin persooninakin! He näyttävät aina niin harkituilta, mutta heistä kuitenkin huokuu tietty rentous ja rakkaus muotiin.Mikä on parasta bloggaamisessa ja kauanko olet nyt blogannut?
Suurin plussa on ihmiset joihin olen päässyt tutustumaan! Mahtavaa on tietenkin myös se, että pääsee toteuttamaan itseään muodin ja kuvaamisen muodossa. Kuvaaminen on minulle intohimo ja nautin sekä kameran edessä, että sen takana olemisesta. On ihanaa, kun huomaa oman tekemisen kehittyvän ja että sen mukana tulee siistejä mahdollisuuksia, paras fiilis! Ensimmäisen postaukseni julkaisin vuoden 2014 joulun aikoihin, ja sen miten paljon olen oppinut alasta lisää kyllä huomaa!

Mitä toivoisit saavuttavasti blogillasi?
Toivon blogini kasvavan siihen laittamani effortin ja ajan mukaisesti ja siitä ehkä jopa tulevan osa-aikatyöni! Aion ehdottomasti hakea opiskelemaan, mutta olisi ihanaa jos blogini saavuttaisi tason, jolla mahdollisuuksia tulisi entistä enemmän. Toivon myös pitäväni blogia vielä pitkään!

Missä näet itsesi viiden vuoden päästä? Bloggaatko yhä?
Viiden vuoden päästä toivon olevani hyvässä vauhdissa opiskelujani, ehkä Helsingissä, ehkä jossain muualla! Jos saan paikan Helsingistä, toivon lähteväni tekemään maisteria Ruotsiin, tai jos sieltä tulee paikka, niin ehkä jonnekin muualle. Toivon tottakai edelleen bloggaavani ja mikä kaikista tärkeintä, olevani onnellinen mitä ikinä päädynkään tekemään!Mistä trendistä olet eniten innoissasi tänä keväänä?
Olen hurahtanut yhdistelemään maskuliinisia vaatekappaleita feminiinisempiin. Käytän suurimmaksi osaksi suoria, korkeavyötäröisiä mom-farkkuja ja tykkään rikkoa maskuliinisen siluetin lisäämällä asuun sirommat bootsit ja cat-eye aurinkolasit! Myös kultaiset vintage tyyliset korut ovat mieleeni juuri nyt, vaikka olen pienestä asti ollut 100% hopeatyttö!

Mikä on paras tyylivinkkisi?
Muoti on mielestäni ihana tapa näyttää persoonallisuutensa, mutta sitä ei kuitenkaan pitäisi ottaa liian tosissaan. Välillä tulee unohtaa "säännöt" ja yhdistää vaatekappaleita juuri niin kuin itsestä tuntuu! Kannattaa kokeilla erilaisia tyylejä ja löytää sitä kautta mikä sopii juuri itselleen, mutta mielestäni ei kuitenkaan tarvitsisi lokeroida tyyliään mihinkään tiettyyn kategoriaan. Itse pukeudun välillä mekkoon, ja toisena päivänä sinisiin mom-farkkuihinn ja nahkatakkiin, just have fun with it!

Mitkä ovat mielestäsi kaksi vaatekappaletta jotka jokaisella naisella tulisi olla vaatekaapissaan?
Täydelliset siniset, suorat, mutta täydellisesti istuvat farkut (ei stretchit) ja kestävä valkoinen t-paita!Seuraa Auroraa:

blogi: Aurora Binder

Instagram: @aurorabinder