Möt vinnarna av #Nouw30DayChallenge

Möt vinnarna av #Nouw30DayChallenge

Den 30 dagar långa bloggutmaningen #Nouw30DayChallenge har avslutats och vinnarna är korade. Other - 31

Först och främst vill vi säga ett stort tack till alla bloggare som varit med i tävlingen, engagerat sig till max och som varit lika peppade på utmaningen som vi. Den imponerande summan 1126 personer anmälde sig för att ta sig an att blogga varje dag i 30 dagar i vår bloggutmaning #Nouw30DayChallenge. Vi är så glada att se att tävligen har lyckats sprida bloggpeppen och att ni har tyckt att tävligen varit lika rolig som vi gjort!

VINNARNA
Förstaplats:
Neda Sadejou @neda
Juryns motivering: Neda antog vår 30 dagar långa utmaning och lät den bli en nystart av sin blogg. Under de 30 dagarna hann vi se hur hon har utvecklats i sitt bloggande och hur hon fick utlopp för sin kreativitet. Just det var ett av hennes huvudsakliga mål för tävlingen; att åter lyfta fram sin kreativa sida och samtidigt var ett mål att hennes läsare ska inspireras och lära känna henne bättre.

Hon blandade sin uppdatering med inspirationskollage, semesterminnen, outfit-bilder och vardagsögonblick. Vi har sett inlägg om alltifrån hennes kollektion med kostymer & vad som finns i hennes sminkväska till avslappnade vardagsögonblick då hon tar en skogspromenad eller går på ett besök till tandläkar-Per. Hon har lyckats fånga oss med sitt enkla, effektfulla sätt att göra sina inlägg intressanta med roliga detaljer som blir inläggets prick över i.

Andraplats: @MelissaBentsen

Tredjeplats: @pannaanna92

Delad fjärde till tiondeplats:
@LINELEKNESUND
@cecilievirik
@frejasettergren
@inspobyr
@ellabrammer
@lindafinell
@fannybe

PRISER
Andraplats- och trejdjeplatsvinnarna kommer att bli skickade en härlig goodiebag hem till sig under nästa vecka. Alla vinnare i tävligen får två års premiummedlemskap på Nouw.

MÖT VINNAREN I EN INTERVJU
Senare i dag får ni möta tävlingens vinnare @neda i en intervju här i Nouw magazine!Writer
Redaktionen