Møt vår nye topp-profil: Julie Terese

Julie Terese, også kjent som The Fashion Archive, er denne ukens blogg - og vår nye topp-profil! Bloggen hennes definerer hun som en kreativ plattform med fokus på mote og skjønnhet. Vi har tatt en prat med henne for å få hennes beste stiltips, høre om hvordan karrieren startet og hva hennes guilty pleasure er. Svarene finner du her! Profile - 2

Hei @TheFashionArchive! Hva er dine beste stiltips?
Mine beste stiltips er å finne ut hva som passer til kroppen din. Vi er så forskjellige, det som sitter fantastisk fint på andre passer ikke alltid til meg og omvendt. Og ikke vær så streng med deg selv, lek deg fram til nye kombinasjoner av det du har. Invester i plagg du elsker og kombiner det med rimeligere plagg som er dagsaktuelle.

Hvordan startet din blogg-karriere?
Min blogghistorie startet med at jeg jobbet i et pr-byrå da jeg var ferdig med bacheloren min. Det skjedde litt ting i livet mitt som satte alt litt mer i perspektiv for meg og da sa jeg opp jobben og startet The Fashion Archive. Jobben i pr-byrået ga meg verdifull erfaring, jeg ble bedre kjent med bransjen og fikk mange fine kontakter.

Har du alltid vært interessert i mote og skjønnhet?
Jeg var ikke noe mer interessert i mote og skjønnhet enn den vanlige jenta på gata. Det er vel en interesse som har kommet mer de siste årene etter at reise-higet mitt ga seg litt.

Hva er dine "must-haves" i garderoben og i toalettmappen?
Mine must haves er nok plagg jeg bruker mye som en bukse med et fint snitt, basic t-skjorter, skjorter og blazere i en fresh farge. Jeg er veldig glad i base plagg i tillegg til fargerike og lekne plagg, gjerne i et kult mønster.

Jeg er opptatt av god hud helse så i toalettmappen min finner du først og fremst hudpleie- og SPF produkter. Jeg er obsessed med solbeskyttelse. Ellers har jeg alltid med meg bryns sminke, concealer, en rouge stick og leppestift.Hva er din "guilty pleasure»?
The real housewives of Beverly Hills… haha eller mener dere innen mote nå?

Har du noen gode tips til hvordan man kommer seg opp og frem i sosiale medier?
Med den nye algoritmen på Instagram er det vel mange som lurer på det.. Jeg vil si å ha fokus på innholdet isteden for likes. Vær deg selv og gjør det som føles bra for deg.

Hva gjør du helst i helgen?
Drikker vin og spiser god mat med gode mennesker.

Hva er din favoritt-trend om dagen?
Jeg har et ambivalent forhold til trender fordi jeg alltid synes man skal «Do you», kjøre sin stil og kle seg i det man liker. Akkurat nå er jeg hektet på hvordan man mestrer summer layering - og da mener jeg ikke nødvendigvis lag på lag om sommeren, men hvordan man styler et antrekk i sommervarmen til å bli mer enn bare kjole og sko. Elsker det.

Hva ønsker du deg akkurat nå?
Veske og sko fra Jacquemus

Foretrekker du….

....luksus eller budsjett? Alltid en kombinasjon.

....trender eller tidløst? Heller tidløst enn for trendy, men jeg havner litt midt på her også

....ensfarget eller fargerikt? Fargeriiik

....bilder eller tekst? BilderBesøk bloggen til Julie Terese: www.nouw.com/thefashionarchive