Modekvinnor från Paris - sno deras looks

Modekvinnor från Paris - sno deras looks

Genom att skjuta upp en rymdraket i byggnaden Grand Palais i centrala Paris efter visningsnamnet Chanel Ground Control, avslutade modehuset i vanlig ordning fashion week. Vi fick syn på två äkta parisiskor vars stilar inspirerar oss till att förbli en parisian, för resten av våra liv. Det bästa? Det är superenkelt att bli en très Parisienne! Fashion - 14

Parisiskorna har ett unikt sätt att uttrycka sig. "Kom direkt upp från sängen"-hårvarianten och boyfriend jeans kombinerat med sneakers i den enklaste varianten på en Chanelmodevisning. Med fokus på glitterbootsen bjöd Karl Lagerfeld som vanligt på en sprakande upplevelse, innan han vände klacken och vinkade hejdå för säsongen bakom sina statementglasögon.

Inspireras av två parisiskor utanför modevisningen:

Hur du blir parisisk - var du än är, lyder boktiteln. Låt mig presentera en av författarna till succèboken, parisiskornas parisian Caroline de Maigret. Med en modellkarriär baserad i New York i bagaget, efter en flytt från hemstaden Paris, bor hon åter i kärlekens stad. Hon arbetar just nu med musik och kvinnofrågor inom organisationen NGO Care. Inte nog med det är hon just nu en av Chanels ansikte utåt.

Vi totalälskar de Maigrets casual look - hennes oborstade hår är en del av hennes image. Bohemiskt och rockigt möter chic är sanna ord om parisiskans stil - hennes signaturplagg stavas Skinnjackan.

Inspireras av Caroline de Maigrets look:

Kappa H&M, byxa & t-shirt Weekday, sko H&M


Barbara Martelo är ett namn som går på mångas läppar - trots att hon är lite hemlighetsfull av sig. Det resulterar dock i att vi inte kan få nog av henne. Hon klär sig i de mest enkla plagg men kan komma åt, men förvandlar klädvalen lika magiskt varje gång. Det är någon sorts av trolleri inom henne. Martelo är bosatt i Paris, alltid på resande fot och arbetar som modekonsult och frilansstylist.

Efter visningen var hon snabbt uppe med telefonen mot örat bakom sina solglasögon för att vinka till sig en taxi, samtidigt som alla ville ha en del av henne och kamerablixtarna var i full gång.

Inspireras av Barbara Martelos look:

Skepparkavaj H&M, jeans, solglasögon & sko MANGO


Omslagsbild: @malinfred