Not published

"Mitt största mål för hösten är att utmana mig själv i fotograferingen"

"Mitt största mål för hösten är att utmana mig själv i fotograferingen"

Denna vecka följer vi vår profil Elin som idag börjar sin sista termin på socionomprogrammet! Bloggen startade hon för att ha en plattform där hon kan lägga upp sina bilder och dela med sig utav sitt liv och sina tankar. På fritiden fotar hon gärna eller träffar sina vänner för en fika eller middag! Profile -

Hej Elin! Helgen är precis förbi. Hur spenderar du helst en ledig helg?
Under en ledig helg sover jag gärna ut och drar mig lite extra i sängen. Brukar hålla helgerna så lediga som möjligt, men om jag får välja fritt träffar jag helst vänner på en fika eller middag, följt av shopping eller spontana idéer. Fotar gärna så mycket jag kan under helgerna eftersom jag pluggar och/eller jobbar under vardagen.

Berätta lite om dig själv och vad vi får se på din blogg?
Jag är en levnadsglad person som fyllde 23 år i juli. Jag kommer ursprungligen från en liten by som ligger strax norr om Ystad, men bor sedan 2,5 år sedan i Umeå där jag lever studentlivet och allt vad det innebär. Utöver detta har jag ett stort intresse för hundsporten agility och fotografering. Bloggen speglar därför mitt liv i bild och text, allt vad studentlivet erbjuder och saker som inspirerar mig i vardagen.

Idag börjar din näst sista termin på universitetet, vad pluggar du och hur trivs du med det?
Jag pluggar till socionom och trivs SUPER-bra med det! Jag brinner för att hjälpa människor och bryr mig mycket om andras välmående, men även hur samhället och kultur påverkar oss som individer. Personligen hade jag en skolgång kantad av mobbning, så att läsa till socionom är därför helt rätt val för mig! Att vara en hjälpande hand och god medmänniska är exakt det som driver mig att bli socionom.

Vad är det bästa med att blogga?
Oj, detta var svårt haha! Det måste vara möjligheten att vara kreativ och att dela med sig utav sitt liv. Jag skapade bloggen som en plattform där jag kunde lägga upp mina bilder och dela med mig utav mitt liv och tankar. Jag vill även inspirera andra och vara öppen med de med- och motgångar som livet medför. Älskar även den gemenskap man skapar via bloggandet, men även den respons som jag dagligen får!

Nämn tre saker som de flesta kanske inte vet om dig!
Är ganska öppen av mig som person och delar med mig av allt mellan himmel och jord, speciellt på bloggen som blivit lite av min fristad. Men tre saker som nog inte så många vet om mig är att jag är rädd för sjukhus, att jag har två ögonfärger i mitt vänstra öga och att är rädd för att bli allvarligt sjuk.

Har du några mål för hösten?
Bortsett från att jag i höst skriver mitt examensarbete, satsar jag på att åka till västkusten, men även att åka iväg för att spendera långa dagar ute i naturen för att fota med mitt vidvinkelobjektiv. Mitt största mål för hösten är att utmana mig själv i fotograferingen.

Fem snabba

Frukost / Middag
Har nog aldrig varit mycket av en frukost-människa. En god middag, om det så är ute eller hemlagat, så tycker jag att middagar är godare och på nåt sätt mysigare än frukost.

Jobba / Plugga
Kan nog inte välja antingen eller här. Började jobba innan studenten och har likaså jobbat parallellt med studierna i Umeå. Samtidigt som jag älskar att jobba har plugget alltid varit en stor del av mitt liv. Vet ännu inte vad jag vill jobba med när jag blir "stor", mer än att jag vill jobba med människor.

Musik / Podcast
Beror helt på vilket humör jag är på, men en podd vinner nog i detta fall. Älskar att starta dagen med en bra podd, men även att ha igång en i bakgrunden när jag exempelvis städar, lagar mat och pluggar.

Middag / Fika
Människor som känner mig vet att jag är en cravar för sötsaker, kaffe och allt vad fika innebär. Att inte välja socker och sötsaker hade därför varit svårt haha!

Tidiga mornar / Sena kvällar
Kanske låter klyschigt, men jag får nästan panik de dagar jag sover länge. Gillar inte känslan av att missa saker och att jag inte kan ta vara på dagarna. Har därför inga problem med att gå upp kl. 06:00 för att träna innan dagens plugg och måsten drar igång.

Läs Elins blogg här @elinfrost