"Mitt mål är att inspirera andra med det jag älskar"

"Mitt mål är att inspirera andra med det jag älskar"

Veckans blogg är Patricia som bor i Stockholm där hon också jobbar som makeup artist. Hon kommer att bjuda på en hel del inspiration, peppande texter och härliga bilder. Häng med och läs hennes intervju här nedan! Profile -

Hej Patricia, hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg?
Hej! Jag mår jättefint och det känns helt underbart att ha blivit utsedd till veckans blogg!

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
Eftersom jag är utbildad make up artist och fotograf med ett stort intresse att resa, så kommer man i min blogg få läsa om mina resor, skönhetstips, inspirerande texter och mitt intresse för mode med kreativa bilder. Jag har själv väldigt höga mål och älskar därför att inspirera och sprida glädje till andra!

Vilket är ditt bästa skönhetstips, generellt?
Mitt bästa skönhetstips är att sminka sig efter sin egen ansiktsform. Det finns flera olika riktlinjer att sminka sig efter, och alla passar inte i alla färger. Därför är det bra om man hittar de riktlinjer och färger som framhäver sitt eget ansikte bäst! Man säger att skönhet kommer inifrån så det är också viktigt att man tänker positivt och tror på sig själv! :)

Hur spenderar du helst din lördagskväll?
Jag älskar att umgås med mina vänner och att träffa nya människor! En lördagskväll skulle jag gärna spendera med vänner på någon mysig uteservering eller på ett härligt event!

Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån?
Jag älskar bloggar som bjuder på kreativa bilder! Två bloggare som jag gillar särskilt är Angelica Blick och Fanny Lyckman. Jag tycker att de levererar superhärliga bilder!

Dela med dig av en dold talang du har!
Jag är väldigt duktig på att ordna och styra upp event! Det kanske låter konstigt, men jag skulle nog kunna se det som en talang, eller en bra egenskap att ha. Alla event som jag har hållit i har blivit lyckade. När jag precis hade fyllt 18 år fick jag chansen att ordna ett event på en av Stockholms populäraste nattklubbar, helt själv. Jag fick boka in DJ’s, ordna gästlistor och sitta i möten med välkända sponsorer. Eventet blev magiskt! :)

Vart befinner du dig i livet om 10 år?
Om 10 år är jag 33 år, och då vill jag fortfarande bo i Stockholm men också bo några månader utomlands varje år. Jag vill resa mycket och jobba med mitt eget företag inom mode och smink. Och givetvis ha min blogg! :)

Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg?
Mitt mål är att inspirera andra med det jag älskar. Mitt framgångsrecept är att alltid göra mitt bästa och att ha en positiv livsinställning. Jag vill hela tiden utvecklas och sätter därför upp små och större mål som jag hela tiden försöker uppnå.

Nämn 3 saker som du önskar dig just nu!
1. Jag önskar att hösten blir fin och solig!
2. Jag skulle jättegärna vilja äta lunch med en stor entreprenör, som t.ex. Richard Branson, och lyssna på hans framgångsrecept! Tänk vad mycket inspiration man kan få!
3. Och självklart önskar jag mig en ännu fredligare och kärleksfullare värld!

?Patricias blogg: nouw.com/trisiaa