"Mitt mål är att bli en bra influenser"

"Mitt mål är att bli en bra influenser"

Veckans blogg är Andrea som brinner för mode och rese-äventyr. Outfits, grymma bilder och en hel del tips är något hon gärna delar med sig av i sin blogg. Hon berättar även att hennes önskan just nu är att få en hundvalp. Kika in och bli inspirerad! Profile -

Hej Andrea, vad gör du för att peppa igång på en måndag?
För att få en riktig rivstart på en måndag så börjar jag dagen med ett gympass och stor, god frukost! Frukost är nog den måltid på dagen som jag tycker om allra mest och får jag inte i mig tillräckligt mycket och bra frukost kan det förstöra hela min dag så jag går hellre upp extra tidigt så att jag kan hinna med min älskade frukost!

Hur skulle du beskriva dig själv och din blogg?
Jag skulle beskriva mig själv som en väldigt kreativ, visuell och äventyrlig person vilket jag väldigt gärna delar med mig på bloggen, så jag skulle nog beskriva min blogg som en mode/trend-blogg möter livets äventyr! Mode är en av mina stora passioner här i livet men samtidigt älskar jag att resa och åka på alla möjliga äventyr vilket jag absolut kommer att dela med mig på bloggen. Jag älskar att få folk att skratta så jag försöker verkligen göra mina inlägg så roliga som möjligt, min humor är dock väldigt all over the place så ibland är det nog mest jag som skrattar åt mig själv och mina egna skämt haha!.

Varför började du blogga?
Jag började blogga väldigt nyligen för att jag kände att jag ville dela med mig av min kreativa sida i hopp om att kunna inspirera så många personer som möjligt med mina bilder och mina inlägg. Mitt mål och min tanke är att verkligen satsa på bloggen framöver för det är min dröm att kunna nå ut till alla möjliga sorters människor som faktiskt uppskattar det jag gör vilket jag gör väldigt helhjärtat.

Vilka är dina bästa fototips?
Se till att hitta det perfekta ljuset och experimentera med roliga och ovanliga bakgrunder när ni fotar. När det gäller träning så är mitt tips att man orkar oftast mer än vad man tror så pusha och tro på dig själv! Mitt modetips är helt enkelt att man ska vara sig själv och vara bekväm i det man har på sig och våga tänja på gränserna men framförallt, skit i vad andra tycker och klä dig precis som DU vill!

Vad gör du helst på helgen?
Mina helger kan se mycket olika ut för mina jobbtider är väldigt oregelbundna vilket betyder att jag ibland jobbar hela helgen eller inte alls. De helgerna jag har jobbat vill jag helst bara mysa i sängen eller soffan framför en rolig film och de helgerna jag är ledig gillar jag att hitta på olika saker med kompisar eller familj, man kan kanske till och med ser mig dansa loss till en RnB låt på klubben, men kan säga att det inte händer så värst ofta, jag är mer en ”snacka skit över vin och middag”- kind of girl!

Vilka influensers inspireras du mest av? Och varför?
När det gäller kläder och mode inspireras jag mycket av Lisa Olsson och en bloggare som heter Francis Lola för att de har personliga stilar som står ut lite från mängden enligt mig. De båda har dessutom alltid så grymt snygga outfits! Annars blir jag faktiskt mest inspirerad när jag är ute och reser. Jag älskar att komma till nya platser där det finns saker och ting, och framförallt människor, jag inte ser varje dag.

Vad har du för mål med din blogg?
Mitt mål med bloggen är att inspirera så många som möjligt med mina bilder och min stil och att skapa och bygga upp en blogg som folk vill komma tillbaka till, samt att jag själv en dag får bli en bra influenser!

Vad gör Andrea om 5 år?
Om 5 år bor jag förhoppningsvis i London och pluggar något inom mode. London är en av de bästa städer jag vet och inte bara som resmål, jag kan verkligen se mig själv bo och leva där. Jag vill också kunna leva på min blogg om 5 år eftersom blogga är något jag tycker är så himla kul och det vore ju väldigt optimalt om jag skulle kunna leva på något jag genuint verkligen tycker väldigt mycket om att göra.

Vad önskar du dig just nu?
Just nu önskar jag faktiskt mig faktiskt en till hund i julklapp haha! Men vi får se vad mina föräldrar säger om den önskningen…

Andreas blogg: nouw.com/andreapalomas