"Mitt liv har fått en helt ny mening sedan jag blev mamma"

"Mitt liv har fått en helt ny mening sedan jag blev mamma"

Vi möter 23 åriga Julia Malmgren - Hon har nyligen flyttat ut till landet för att spendera tid och fokusera på sin familj. Julia berättar om vad hon drömmer att göra om fem år, var hon får sin blogg-inspiration från och kring vad hon kommer dela med sig av i sin blogg. Klicka dig in för att spana in denna härliga tjejen! Profile - 5

Hej Julia! Berätta lite om dig själv, vem är du?
Jag kom till världen ”på tvären” har jag fått höra. Men sanningen är att den 12 december 1996 föddes jag i en komplicerad sätesförlossning som närapå hade fått ett tragiskt slut. Som tur var överlevde jag, så att jag 2 år senare med min pappa kunde köra av motorvägen och landa på taket i en trafikolycka. Även den gången gick det bra och jag utvecklade ett brinnande intresse för bilar. Så stort att jag vid 3 års ålder valde Bildfynd och Motorbörsen i tidningshyllan framför alla barntidningar. Ovanstående definierar väl lite hur jag lever mitt liv, jag är nyfiken och följer inte alltid samma vägar som alla andra går.

Vad får vi läsa om i din blogg?
För knappt ett år sedan, ungefär samtidigt som vår dotter Nowalie föddes, valde jag och min sambo att byta stadslivet mot ett lugnare tempo på landet. Vilket jag inte ångrar en sekund utav.

Jag återupptog bloggandet under min graviditet och i den visar jag vad som händer och intresserar mig i livet just nu. För tillfället är jag mammaledig och därför handlar bloggen mycket om mammalivet, mina tankar kring föräldraskap, tips & råd och de olika med och motgångarna föräldraskapet kan innebära. Min kärlek till fotografering och dem vackra närmiljöerna man stöter på här ute på landet, speglas också i bilderna jag tar och lägger upp här på bloggen.

Var får du din blogg-inspiration ifrån?
Jag är en kreativ och nyfiken person som drivs av att lära mig mer om allt jag ser och upplever. Detta gör att mina inspirationskällor är nästintill oändliga.

Du bloggar mycket kring din vardag och din dotter. Vad är det bästa med att vara mamma?
Mitt liv har fått en helt ny mening sedan jag blev mamma. Det är fantastiskt att få följa vår dotters utveckling och få skapa massvis med minnen tillsammans. Hennes lycka är min lycka.

Vad drömmer du om att göra om 5 år?
Mina drömmar för framtiden är att fortsätta växa i mitt bloggande. Jag har även drömmar kring ett sagolikt bröllop tillsammans med min sambo. Renovera sitt drömhus och skapa minnen från semestrar och utflykter vi gör tillsammans hela familjen är andra drömmar som står högt upp på listan.

Tre snabba frågor:

Kaffe eller te? Kaffe, helst 10 koppar om dagen.

Vad får vi inte läsa om i din blogg? Dem fetaste ställena att äta sushi på, jag avskyr sushi!

Avslappnat klädd eller uppklädd? Uppklädd, går inte utanför dörren i mjukiskläder.